Espanjan jalkapalloliiga käyntiin perjantaina!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Espanjassa jalkapallosarjojen alku on lähellä.

Euroopan suurimmista jalkapallosarjoista Englannin Valioliiga, Ranskan pääsarja sekä Saksan Bundesliiga ovat jo käynnistyneet. Tulevana viikonloppuna käyntiin saadaan myös Espanjan La Liga, jonka mestaruutta tavoittelevat jälleen 20 seuraa.

Viime kauden päätteeksi Espanjan pääsarjan mestaruutta juhli Barcelona ennen toiseksi tullutta Real Madridia.

Myös Espanjan toiseksi korkein sarjataso, Segunda Division käynnistyy tulevana viikonloppuna.

Vedonlyöjille mielenkiintoisia tarjouksia

Peliyhtiö Unibet tarjoaa La Ligan käynnistymisen kunniaksi useita erinomaisia tarjouksia ja kampanjoita.

19.8.2015: 200€ ilmaisbonus!
Vastaa kysymykseemme ”kuinka monta maalia joukkueet tekevät yhteensä avausviikonloppuna”. Oikein vastanneiden kesken arvotaan 200€ ilmaisbonus! Betsaamalla tulosvedossa kaikkia perjantain ja sunnuntain välisiä La Ligan otteluita olet mukana myös toisen 200€ ilmaisbonuksen arvonnassa.

20.8.2015: Tehostettu kerroin!
Annamme tehostetun kertoimen sille, että Cristiano Ronaldo voittaa jälleen liigan maalikuninkuuden.

21.8.2015: Tehostettu kerroin!
Annamme tehostetun kertoimen sille, Barcelona uusii mestaruutensa.

Unibetin 90+ lisäaikavakuutus on voimassa 2015-2016 jalkapallokaudella vahvempana kuin koskaan! Sivusto panokset jopa 100 euroon asti, jos Valioliigan, Mestarien liigan tai La Ligan otteluissa nähdään maali lisäajalla.

Kaikista oikea tulos, Täysaika/puoliaika, Ensimmäinen maalintekijä ja viimeinen maalintekijä-kohteista voi saada palautauksen, jos betsatuissa otteluissa tehdään maali lisäajalla 90 minuutin jälkeen.

Unibet lähettää myös La Ligan otteluita live stream-palvelussaan. Otteluiden katsomiseksi riittää, että pelitililläsi on rahaa yksi sentti tai enemmän.

Espanjan korkeimman sarjatason avaa Malagan ja Sevillan välinen kohtaaminen. Lauantaina kentällä nähdään puolestaan muun muuassa Atletico Madrid ja Valencia. Sunnuntaina urakkansa käynnistävät suurimmat mestarisuosikit Barcelona ja Real Madrid.

Real Madridin osalta lähtökohdat uuteen kauteen ovat hyvin mielenkiintoiset. Sergio Ramos ja Karim Benzema ovat olleet siirtohuhuissa jo pitkään. Ramos on kuitenkin tehnyt madridirilaisten kanssa jatkosopimuksen, mikä pitää hänet Madridin ykkösseurassa vielä jatkossakin. Benzema on mahdollisesti siirtymässä Englannin Valioliigassa pelaavaan Arsenaliin, mutta sille ei olla saatu vielä varmistusta. Lisäksi päävalmentajan tehtävissä Carlo Ancelotti ei jatka enään seurassa, vaan jatkossa penkin takana on Rafael Benitez.

Viimeisimpänä Iker Casillaksen myyminen nousi myös mediassa otsikoihin. Real Madridin kannattajat olivat hyvin tyytymättömiä, että miten seuran presidentti Florentino Perez kohteli Casillasta.

Torstai-iltana pelataan Eurooppa-liigan karsintojen pudotuspelikierroksen ensimmäiset osaottelut. Suomen jalkapalloilua vuosia hallinnut HJK matkustaa FC Krasnodarin vieraaksi. Lue vihje otteluun tästä. Kamppailu on nähtävissä Unibetin sivulta ilmaiseksi.

Lue myös:
VIDEO: Kenet näistä UEFA valitsee Euroopan parhaaksi?
FC Interille mielenkiintoinen vahvistus saksalaisseurasta!

unibet