VIDEO: La Liga -seuralta upea teko - Syöpää sairastava 13v. fani pääsi pelaamaan joukkueen väreissä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/05/2014
Jaa tämä...

La Liga -seura Villarreal vastasi futiskauden upeimmasta teosta.

Espanjan La Ligassa pelaavan Villarrealin sekä skottiseura Celticin välinen harjoitusottelu ei varmastikaan noussut pelillisesti mihinkään legendaarisimpien futismatsien joukkoon. Tälle nuorukaiselle kyseinen ottelu oli kuitenkin jotain uskomattoman suurta.

13-vuotiaan Gohanin on todettu sairastavan erittäin vakavanlaatuista syöpää. Sairaalahoitonsa aikana nuorukainen oli kertonut hoitajilleen, että hänen kaikkein suurin unelmansa olisi pelata suuresti fanittamansa Villarreal paidassa heidän omalla kotistadionillaan. 

[ Hohoi! Unibet tarjoilee Valioliigaan sekä Mestarien liigaan mahtavan tarjouskampanjan! Katso se tästä! ]

Villarreal kuuli asiasta ja päätti toteuttaa nuoren Gohanin unelman. Monien vaiheiden kautta Gohan olikin Villarrealin avauskokoonpanossa, kun joukkue kohtasi ystävyysottelussaan Celticin.

Pallo pelattiin Gohanille heti aloituspotkusta ja lapsi pääsi kieputtamaan koko Celtic-puolustuksen aina maalivahtia myöten. Sitten vain pallo pömpeliin ja kädet ilmaan.

Peliä ei oltu aloitettu virallisesti vielä tässä vaiheessa, joten maali ei siis yltänyt tulostaululle asti. Gohanin omalle tulostaululle maali kuitenkin merkataan varmasti uskomattoman isoin kirjaimin.

Ei ole epäilystäkään siitä, kuka oli tämän ottelun suurin voittaja.

Katso koskettava video tästä!

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut