VIDEO: Arto Laatikainen ja Antti Lehtonen Ilvekseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Tamperelaisseura vahvistuu kahdella uudella pelaajalla.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Tampereen Ilves tiedottaa, että kaksi edellistä kautta Oulun Kärpissä pelannut puolustaja Arto Laatikainen liittyy tamperelaisten riveihin kaksivuotisella sopimuksella. Lisäksi Hokista Ilvekseen siirtyy maalivahti Antti Lehtonen.

Laatikainen voitti Kärpissä SM-kultaa kaudella 2014-15 sekä SM-pronssia ja CHL-hopeaa kaudella 2015-16. Tällä kaudella puolustaja teki runkosarjassa 16 tehopistettä ja 13 CHL-ottelussa viisi tehopistettä. Lisäksi pudotuspeleissä Laatikainen teki viisi tehopistettä.

Laatikainen on pelannut SM-liigassa aikana aikana Bluesissa, JYPissä, TPS:ssä ja Kärpissä yhteensä 758 runkosarjaottelua 265 tehopisteen kera ja 106 pudotuspeliottelua tehoilla 58 tehopisteellä.

Ilveksen päävalmentajana ensi kaudella toimiva Karri Kivi on tyytyväinen Laatikaisen saapumiseen Tampereelle.

– Arto toimii urheilijana esimerkillisesti sekä tuo joukkueeseen myös tarvittavaa kokemusta, hän kommentoi.

Lehtonen edusti kaksi edellistä kautta Hokkia, jossa hän saavutti Mestiksen pronssia kaudella 2014-15 ja hopeaa kaudella 2015-16. Lehtonen on pelannut JYP-Akatemian ja Hokkin riveissä Mestistä yhteensä 70 runkosarjaottelua ja seitsemän pudotuspeliottelua. Päättyneellä kaudella hän pelasi 24 ottelua torjuntaprosentilla 91,34. Lehtonen teki kauden aikana myös SM-liigan debyyttinsä Kärpissä.

– Liigassa pelaaminen on ollut koko ajan tavoitteenani, ja Hokki-kaudet olivat onnistunut välietappi sen tavoitteen saavuttamiseksi. Päättynyt kausi meni loukkaantumiseen asti kaikin puolin hyvin, ja sain näyttöpaikan Kärpissäkin. Niistä otteluista näki, että pystyn pelaamaan SM-liigassakin, Lehtonen totesi.

Kivi näkee Lehtosessa paljon potentiaalia.

– Antti on kuulunut Mestiksen lahjakkaimpien maalivahtien joukkoon. Hän pyrkii nyt ottamaan Ilveksessä seuraavan askeleen urallaan.

 

SM-liigassa pelataan tänään HIFK:n ja Tapparan välinen kolmas finaalikohtaaminen.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: llveksen tiedote

Lue myös:
VIDEO: Dallas Stars hyökkääjältä maali sääntökirjan rajamailta
VIDEO: Flyers-maalivahdilta Stanley Cup Playoffien onnettomin hörppy

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa