lada togliatti jokerit veikkaussivut

Torstaina 12.10. on jo 13. peräkkäinen voitto hakusessa! Tuleeko se?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 10/12/2017
Jaa tämä...

Jokerit teki hienoa historiaa Traktor Tseljabinskia vastaan kun plakkariin tuli peräti 12. peräkkäinen voittopeli. Tämä on Jokereiden kaikkien aikojen ennätys ja nyt tuolle putkelle haetaan vielä jatkoa. Traktorin jälkeen vastaan asettuu Lada ja Jokerit on pelissä entistä suurempi ennakkosuosikki.

Lujaa laatua Lada ei ole tällä kaudella oikein pätenyt, sillä joukkue sutii tällä hetkellä koko liigan toiseksi huonoimpana joukkueena, takana vain latvialainen Riian Dynamo. Ei kotijoukkueesta saa tähän peliin suosikkia ei sitten millään vaikka edellinen kohtaaminen Ladan kotiareenalla päättyikin kotijoukkueen voittoon. Uusi kausi ja uudet kujeet.

Suomi 100 ja Jokerit 50 juhlakamat myynnissä:

Vedonlyöjälle ei niin helppo paikka ainakaan tasoitusvedon kannalta. Lada on puolustanut ihan kohtuullisesti viime peleissä eikä se Jokeriruuti ole niin järkyttävän kuivaa ollut. No, Eeli Tolvasen megapäivä ja ollaankin jo kolme maalia edellä. Mahdollisuudet ovat tässä pelissä tietenkin vaikka ja mihin.

Jokerit ennakkosuosikkina, taas

Jukka Jalonen on saanut Jokerit ennenkuulumattomaan iskuun. KHL:n toiseksi paras joukkue purjehtii nyt voitosta voittoon ja yksi syy sille on vähäinen jäähyjen määrä. Toistaiseksi Jokerit on hyvällä jalalla pysynyt vastustajien kyydissä ja edellä joten jäähyjä ei ole tarvinnut isosti ottaa. Samalla se on tuonut vastustajalle vaikeuksia ja jäähyjä, näistä Jokerit on päässyt rankaisemaan ylivoimalla iloiseen tapaan.

 

71 Nicklas Jensen – 93 Peter Regin – 61 Tommi Huhtala

20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 25 Pekka Jormakka

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 34 Olli Palola

48 Henri Ikonen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila

 

18 Sami Lepistö – 39 Mike Lundin

4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

2 Rasmus Rissanen – 56 Juho Rautanen

 

30 Ryan Zapolski (1 Juho Ratilainen)             

Tsekkaa tästä edellisen ottelun parhaat palaset:

 

Jalonen tehnee tähän kokoonpanoon taas pieniä muutoksia joilla se pitää joukkueen varpaillaan. Ryan Zapolski pelasi täydellisen pelin viime pelissä, jatkuuko peräti nollapelien putki? Lada on tehnyt 10 viimeisessä ottelussa 13 maalia, se tietäisi 0-1 maalia kotijoukkueelle. Jokerit on tehnyt ihan hyvin maaleja kotona ja vieraissa, 3,4 maalia voisi olla vieraiden saldo?

Everton -West Ham 29.11.2017, Moyes palaa Goodison Parkille

David Moyes aloitti hiljattain Hammersin managerina, nyt hän palaa takavuosien menestysnäyttämölleen Evertonin kotikentälle.

chelsea
West Ham - Chelsea 9.12.2017, Hammers piti jo ManCityä tiukoilla...

West Ham melkein sai viikko sitten Manchesterin Etihad -stadionilta pisteen mukaansa. Chelsealla olisi nyt paikka kaventaa eroa sarjakärkeen.

spurs
Tottenham - Stoke 9.12.2017, Spursilla heikko putki menossa

Tottenhamilla on alla neljän voitottoman Valioliiga-ottelun putki, ja sarjasijoitus on pudonnut vasta kuudenneksi. Nyt olisi voitettava.

liverpool
Liverpool - Everton 10.12.2017, Merseysiden derby

Liverpoolin valtaisa hyökkäysvoima vastaan Evertonin hutera joukkue. Vai yllättääkö sinipaitainen joukkue uuden managerinsa Big-Samin johdolla?

dolphins
Miami Dolphins - New England Patriots 12.12.2017, Patriots taas l...

Patriots on taas komeasti menossa pudotuspeleihin, nyt se pelaa kotiedusta. Dolphinsilla on vielä pienet mahdollisuudet play offseihin.

man-utd-man-city
Manchesterin Derby sunnuntaina 10.12.2017. Kumpi vie megaottelun ...

City ei ole onnistunut pitkään aikaan maalinteossa Unitedia vastaan, onnistuuko nyt?

pogba
Mestareiden liiga: Manchester United - Basel 12.9.2017 klo 21.45

Viimeksi kun ManU ja Basel pelasivat samassa Mestareiden liigan lohkossa, Basel pudotti Unitedin jatkosta.

Aikaisemmat otteluennakot