Qatarilaislähde: Pep Guardiola Manchester Cityyn!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Englannin Valioliigassa pelaava Manchester City on saamassa kovan luokan päävalmentajan.

Englannin Valioliigaseura Manchester City on päässyt sopimukseen päävalmentaja Pep Guardiolan kanssa, mikäli qatarilaisomisteinen Bein Sports -kanavaa on uskominen. Lähde kertoo Twitter-tilillään, että Guardiola olisi tehnyt sopimuksen Manchester Cityn kanssa ja siirtyisi seuran manageriksi kaudeksi 2016-2017.

Ympäri maailmaa toimiva kanava ilmoitti jo toukokuussa, että Guardiolalla on suullinen sopimus englantilaisseuran kanssa.

Guardiola on luotsannut Saksan Bundesliigassa pelaavaa Bayern Müncheniä kaksi kautta, joiden aikana seura on käytännössä dominoinut Bundesliigaa. Viime keväänä matka Mestarien liigassa pysähtyi valmentajan entistä seuraa, Barcelonaa vastaan.

Guardiolalla oli siirtopuheista vielä keväällä hieman erilainen näkemys.

– Voi pojat. Olen sanonut 200 miljoonaa kertaa, että minulla on vielä vuosi sopimusta jäljellä, ja aion olla täällä vielä ensi kauden. Se siitä, Guardiola puuskahti ennen toista välieräottelua.

Guardiola oli pelaajaurallaan Barcelonan kasvatti. Hän edusti suurimman osan urastaan juuri kyseistä seuraa. Guardiolta saavutti joukkueen mukana esimerkiksi kuusi Espanjan mestaruutta, Euroopan cupin voiton ja Cup-voittajien cupin voiton. Myöhemmin urallaan Guardiola pelasi myös Italiassa AS Roman ja Brescian riveissä.

Espanjan maajoukkueessa Guardiola oli voittamassa olympiakultaa vuoden 1992 kesäolympialaisissa Barcelonassa.

Ranskan Bein Sports esittää muun muassa Ligue 1:n ja Mestarien liigan otteluita. Sen asiantuntijoina toimii muun muassa Jean-Pierre Papin, Patrick Vieira ja Robert Pires.

Jalkapallomaailmassa myös muita kovia siirtohuhuja

Veikkaussivut on tarjonnut sunnuntaina Guardiolan todennäköisen sopimuksen lisäksi myös muita mielenkiintoisia siirtohuhuja.

Espanjan La Ligassa pelaavalle Cristino Ronaldolle on tehty vaatimaton 120 miljoonan euron tarjous. Tekijänä on ranskalaisjätti PSG. Lue uutinen kokonaisuudessaan tästä.

Ronaldon siirtyminen PSG:hen on vähintäänkin epätodennäköistä, mutta ranskalaisjätti ja Manchester Unitedissa pelaava Angel Di Maria alkavat pikkuhiljaa pääsemään sopimuksessa yhteisymmärrykseen. Argentiinalaista onkin viety jo useampaan kertaan Pariisiin. Lue uutinen kokonaisuudessaan tästä.

Jalkapallon eurosarjat odottaa jo oven takana. Unibet tarjoaa jo nyt runsaasti vetokohteita maailman kovimpiin liigoihin!

Lähde: Bein Sports

Lue myös:
VIDEO: Huuhkaja-hyökkääjä hurjassa vireessä Saksassa!
Suomen vastustajat jalkapallon MM-karsinnoissa selvillä!

jvg nights