FC Lahti - FF Jaro 27.9.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

FC Lahti isännöi Veikkausliigassa pietarsaarelaisvieraita.

FC Lahti – FF Jaro, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,75 | 3,60 | 4,50 

 

 

Jalkapallon Veikkausliigan ottelutarjontaa, FC Lahti saa vieraakseen FF Jaron. Kyseessä on ainoa ottelu, mikä pelataan tänään. Sarjataulukossa FC Lahti on tällä hetkellä kuudentena, kun taas FF Jaro on muutamia sijoja alempana. Tilanne on kuitenkin siinä mielessä mielenkiintoinen, sillä FC Lahdella on vielä reilusti panosta loppukauden otteluissa. FC Lahti pystyy vielä nousemaan parhaimmillaan monia sijoja ylemmäksi, kun taas FF Jaron loppukausi on pelkkää pelailua. FF Jaro on tällä hetkellä viisi pistettä FC Lahtea perässä, joten FF Jaro ei voi enään loppukaudella nostaa itseään esimerkiksi viiden joukkoon.

FC Lahti on ollut syksyn aikana hurjassa vireessä, sillä viisi edellistä ottelua sisältävät uskomattomat neljä voittoa! FC Lahti voitti edellisellä kierroksella vieraissa MyPan 0-1 maalein ja tosissaan muutenkin syksy on ollut lahtelaisille kannattajille erinomaista aikaa. FC Lahden kannalta erinomainen asia on myös se, että puolustus on toiminut loistavasti. Neljässä edellisessä ottelussa lahtelaisten verkkoon ollaan tehty vain kolme maalia, joten se tarkoittaa alle yhtä maalia ottelua kohden.

FF Jaro on saalistanut kymmenestä edellisestä ottelustaan yhden voiton ja tuo kyseinen voitto tapahtui juuri kymmenen ottelua sitten. FF Jaro pelasi pitkään hyvin kotiotteluidensa avulla, mutta nyt nekään eivät ole pietarsaarelaisryhmää auttaneet. FF Jaron tilanne on todella synkkä, sillä onnistumisia ei ole tullut oikeastaan vahingossakaan. Viimeksi FF Jaro hävisi kotonaan 1-2 maalein FC Hongalle. Loppuun todetakoon se pahin asia FF Jaron osalta – tilasto on täysin käsittämätön, mutta joka tapauksessa FF Jaro on jäänyt kymmenessä edellisessä vierasottelussa kahdeksan kertaa kokonaan ilman maaleja! FF Jaron edellinen vierasmaali on heinäkuulta. Vaikeaa on kuvitella vierasvoittoon tälläkään kertaa.

Veikkaussivut | Tuomas