Namika Lahti - Kouvot 6.3.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/06/2013
Jaa tämä...

Namika Lahti sekä Kouvot vastakkain Korisliigan paikallisottelussa.

Namika Lahti – Kouvot, merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,30 | 1,55 

Erittäin tärkeässä ottelussa Namika Lahti isännöi vieraaksi saapuvaa Kouvolan Kouvoja. Namika Lahti on tällä hetkellä sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, joten Namika Lahden pistetarve on valtava. Onkin selvää, että Kouvot on yksi Lahden päävastustajista materiaalia katsoen. Kouvot on pelannut yllättävän hyvän kauden, mutta tosiaan materiaalissahan Kouvot on kaudesta toiseen alempaa keskikastia, aivan kuten on Lahtikin.

Jos Namika Lahti haluaa pudotuspeleihin, näistä otteluista voitot on yksinkertaisesti otettava. Ei ole mitään muuta vaihtoehtoa näitä päävastustajia vastaan. Lahti voitti edellisessä ottelussaan Kauhajoella Karhun upean taistelun jälkeen, joten se antoi varmasti itseluottamusta lahtelaisille. Otteluhan päättyi hurjan taistelun jälkeen vasta jatkoajan jälkeen 73-78 lukemiin.

Kouvot on kymmeneen viime vierasotteluun saalistanut vain muutaman voiton, joten kerroinasettelu kohteessa vaikuttaa mielenkiintoiselta. Kouvothan kerää suurimman osan pisteistään kotikentältään. Vaikka tosiaan kyseessä on lähes paikallisottelu ja matkustamista kouvolalaisille ei ole tiedossa, ovat Lahden kertoimet erinomaisia. Erittäin tärkeä ottelu etenkin kotijoukkueelle. Tälläisiä ei voi hävitä.

Veikkaussivut | Tuomas