VIDEO: Asiantuntijalta kova vertaus - Laine paras maalintekijä sitten Ovetshkinin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Suomalaisnuorukaisen hehkutus ei ota loppuakseen.

Kanadalaismedia on seurannut tänä vuonna suomalaisnuorten mahtavaa esiinmarssia, johon mukaan on mahtunut maailmanmestaruus useassa ikäluokassa, ja viikonlopun varaustilaisuudessa NHL:ään varattiin peräti 15 suomalaista pelaajaa. Kärkivarauksista etenkin Patrik Laine on tehnyt heihin suuren vaikutuksen.

– Patrik on loistava palanen Winnipegille. Laine esiintyi mahtavasti SM-liigan pudotuspeleissä ja hän pelasi mahtavasti myös keväällä MM-kisoissa. Laine on valmis paketti ja hän on NHL:n varaustilaisuuksien paras maalintekijä sitten Aleksander Ovetshkinin, TSN:n Bob McKenzie kertoi Yle Urheilulle.

– Ei Patrik ole sentään Teemu Selänne, koska Teemu oli kokonaisvaltaisesti niin dynaaminen nopeutensa kautta. Mutta vaikka Laine ei ole nopein, hän on kuin Brett Hull. Hänen laukauksensa on todella hyvä.

McKenzie ei usko sen kääntyvän konservatiivisessa kiekkokulttuurissa suomalaista vastaan, kun Laine on hämmästyttänyt Kanadassa kiekkoyleisöä itsevarmoilla kommenteillaan.

– Kanadalaiset tykkäävät sellaisesta. Voit olla itsevarma ja vähän kukkopoikamainenkin, mutta silti hyvällä tavalla. Hänen kohdallaan siinä on jotakin hauskaa. Hän sanoo ne asiat pienellä pilkkeellä silmäkulmassa, jos kohta hän kyllä myös tarkoittaa joka sanaa, mitä sanoo. Hän kertoo asioita hyvällä tavalla.

McKenziellä oli myös näkemys varaustilaisuuden kenties puhutuimpaan asiaan, kun Columbus jätti Jesse Puljujärven valitsematta.

– Monet ajattelivat, että kolmen kärki on selvä peli, mutta he eivät niin ajatelleet. Sitä voidaan pitää pelipaikkaorientoituneena ratkaisuna Columbukselta. Pierre-Luc Dubois pelaa keskellä ja he haluavat korvata Ryan Johansenin. Blue Jacketsilla ajateltiin, että Dubois on parempi pelaaja, McKenzie päätti.

 

Peliyhtiö ComeOn on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu, TSN

Lue myös:
VIDEO: NHL:n varaustilaisuus ohi – suomalaisilla mahtava edustus
VIDEO: Kunlun Red Star pelaa ensi kaudella KHL:ää

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa