"En halua nähdä tv:stä hänen pelaavan MM-kisoissa" - Laine pois Leijonista?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 04/09/2017
Jaa tämä...

Jatkaako Laine kauttaan MM-kisoissa?

Lätkäfanit odottelevat vesi kielellä, päättääkö Patrik Laine lähteä kevään MM-kisoihin pitkän NHL-kauden jälkeen. Winnipeg Jetsin kausi päättyi runkosarjaan, joten Laine olisi Leijonien MM-ryhmän käytettävissä. Mies itse ei ole vielä paljastanut suunnitelmiaan.

– Olen käynyt muutaman puhelinkeskustelun, mutta en ole ajatellut asiaa vielä tarkemmin. Ehkä lähden, ehkä en, Laine kommentoi Winnipeg Sunille.

Huikean tulokaskauden pelannut Laine on joutunut totuttelemaan NHL:n kiivaaseen rytmiin, joten ensimmäinen kausi on ollut todella raskas. Lisäksi Laine kärsi kauden aikana aivotärähdyksestä, joka sekin vaati luonnollisesti veronsa.

– Kausi on ollut pitkä. En ole tottunut matkusteluun aikavyöhykkeiden välillä. Tällä hetkellä olen hyvin väsynyt, hyökkääjä totesi.

Winnipeg Jetsin valmentaja Paul Maurice kertoi myös selkeästi kantansa Laineen tilanteesta.

– Hän on pelannut viimeisen puolentoista vuoden aikana kahden miehen edestä jääkiekkoa. Samalla hän on huomannut, että NHL-kaudesta ei selviä ehjänä. MM-kisat on henkilökohtainen päätös. En halua nähdä tv:stä hänen pelaavan MM-kisoissa, Maurice sanoi Winnipeg Sunille.

Katso parhaat kertoimet jääkiekon MM-kisoihin Nordicbetiltä>>

Lue myös:

Leijonien sentteriosastolle iso palanen?
VIDEO: Suomalaistähdet lukevat twiittejä itsestään