Kiinalainen jääkiekkoilija sortui järkyttävään raivokohtaukseen - elinikäinen pelikielto!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 12/03/2015
Jaa tämä...

Kiinalainen jääkiekkoilija mokasi pahemman kerran.

Kiinalaiskiekkoilija Lang Bingyu tuomittiin keskiviikkona peräti elinikäiseen pelikieltoon. Asiasta raportoi Kiinan uutistoimisto Xinhua.

Bingyu sortui Kiinan jääkiekkoliigan ottelussa väkivaltaan, jonka seuraukset olivat ankarat. Hän iski vastustajan Huang Pengiä kyynärpäällä päähän ja niskaan. Sen jälkeen mies löi Pengiä vielä mailalla kasvoihin. Uhri menetti kolme hammasta ja hänen poskeensa jouduttiin ompelemaan yli 40 tikkiä.

Tapahtuma nähtiin Kiinan pääsarjassa Lang Bingyun edustaman Qiqiharin ja Chengden välisessä ottelussa.

– Tällaisen rangaistuksen antaminen on harvinaista kiinalaisessa jääkiekkoilussa. Tämä on yksi vakavimmista rangaistuksista, Kiinan talviurheilukeskuksen johtaja Wang Zhili kommentoi keskiviikkona.

– Näin törkeä tapaus ylitti rajan. Kun urheillaan, tulee käyttäytyä kuin urheilija eikä konna, hän jyrähti.

Valmentajalle vuosi valmennuskieltoa

Myös Qiqiharin valmentaja Liu Wen sai rajun rangaistuksen. Kiinan talviurheilukeskuksen tulkinnan mukaan hänen olisi pitänyt tehdä enemmän estääkseen järkyttävä tapahtumasarja.

Liu Wenin rangaistus on se, että mies on niin otteluita kuin harjoituksiakin koskevassa valmennuskiellossa seuraavan vuoden ajan.

SM-liigassa pelataan torstaina yksi ottelu, kun Tampereen Ilves matkustaa Oulun Kärppien vieraaksi. Lue ottelusta vihje tästä.

KHL-kaukaloissa pelataan puolestaan viisi ottelua. Helsingin Jokerit matkustaa huippukamppailussa AK Bars Kazanin vieraaksi.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
Bluesin toimitusjohtaja eroaa
NHL-blogi: Filppula nostettiin ykköseen – alusti ratkaisun

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa