Lrnmky - Kauhajoki 9.10.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/09/2013
Jaa tämä...

Karhu matkustaa Korisliigakamppailun merkeissä Lappeenrannan vieraaksi.

Lrnmky – Kauhajoen Karhu, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,20 | 1,60 

 

 

Keskiviikkoilta tarkoittaa tähän aikaan vuodesta Korisliigan kamppailuita ja tänään tiedossa onkin viisi mielenkiintoista ottelua. Lrnmky isännöi Urheilutalolla vieraaksi saapuvaa Kauhajoen Karhua. Kyseessä on toinen ottelu molemmille joukkueille. Lappeenrannan sekä Kauhajoen Karhun lähtökohdat otteluun ovat hyvinkin erilaiset. Lappeenranta hävisi murskalukemin avauskierroksella Pyrinnön vieraana, Pyrintö oli täysin ylivoimainen 109-81 numeroihin päättyneessä ottelussa. Lappeenranta pysyi jollain tapaa kolme neljännestä tamperelaisten kyydissä, mutta ei sitä pidempää. Kauhajoen Karhuhan puolestaan avasi oman kautensa voitolla, kun Namika Lahti hävisi Kauhajoella 73-71 lukemin. Kauhajoen paras neljännes oli ehdottomasti neljäs neljännes, siinähän Kauhajoki viimeisteli 24 pistettä.

Materiaaliltaan Kauhajoen Karhu on jälleen erittäin laadukas, vaikka Kauhajoenkin peli on jollain tapaa vielä rakennusvaiheessa. Kauhajoen Karhu pelaa erittäin kurinalaista koripalloa ja näin ollen vastustajana vierasjoukkue on varmasti monelle joukkueelle tälläkin kaudella erittäin inhottava. Bojan Sarcevic ratkaisi Kauhajoelle voiton juuri Namika Lahtea vastaan, joten lähtökohtaisesti vierasjoukkue ei itseasiassa ole heikentynyt, vaikka Ilkka Vuori siirtyikin Lahteen ja puolestaan Eldar Skamo liittyi myös lahtelaisten kokoonpanoon.

Viime kaudella Lappeenranta sekä Kauhajoen Karhu järjestivät äärimmäisen hienoja sekä mielenkiintoisia kohtaamisia. Myös tällä kaudella juuri näiden kahden joukkueen väliset kohtaamiset ovat etukäteen ajateltuna erittäin jännittäviä. Lappeenranta on kotonaan vaarallinen joukkue, mutta yli sata pistettä Tampereella omaan koriin oli yksinkertaisesti aivan liikaa. Kaikkea muuta kuin vakuuttavaa oli siispä avausottelussa lappeenrantalaisten esitys.

Veikkaussivut | Tuomas