Lrnmky - Nilan Bisons 27.3.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Lappeenrannan surkeat peliesitykset edelleen?

Lrnmky (+10,5 pistettä) – Nilan Bisons, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 5,00 | 1,14 

Lappeenrannan Urheilutalolla kohtaavat Lrnmky sekä Nilan Bisons. Kyseessä on Korisliigan kamppailu ja lähtökohdat otteluun ovat hyvin selvät. Joukkueiden välinen materiaaliero on valtava Nilan Bisonsin eduksi ja ilman muutahan jo sarjataulukosta näkee kaiken olennaisen – Lappeenranta on seitsemäntenä, vierailijat ovat toisena. Toisekseen myöskin samalla Lappeenranta on pelannut jo pitkään surkeasti. Viimeksihän Lappeenranta voitti vieraissa Namika Lahden, mutta sitä ei voida pitää minkäänlaisena mittarina. Nyt tiedossa on täydellisesti erilainen ottelu.

Nilan Bisons on tällä hetkellä mahdoton pysäytettävä, sillä vierasjoukkue kulkee voitosta voittoon! Joukkueen materiaalia katsoen tosin sitä ei voida pitää yllätyksenä. Jotainhan samallahan vierasjoukkueen tasosta kertoo se, että Nilan Bisons on viiden ottelun voittoputkessa ja siinä ovat kaatuneet mm. Tampereen Pyrintö sekä Joensuun Kataja. Kyseisten joukkueiden voittaminen on loistava suoritus tässä liigassa joukkueelta kuin joukkueelta.

Lappeenranta on ollut kotonaan suurissa ongelmissa itseään vahvempia joukkueita vastaan ja selkeää vierasvoittoa on helppo myös tästä ennustaa. Lappeenranta on kotiriippuvainen joukkue, mutta tällä hetkellä on erittäin vaikeaa kuvitella, että Lappeenranta edes realistisesti taistelisi voitosta.

Veikkaussivut | Tuomas