Lrnmky - Pyrintö 11.4.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/11/2013
Jaa tämä...

Lappeenranta päättää Korisliigan runkosarjan kohtaamalla Pyrinnön.

Lrnmky (+7,5 pistettä) – Pyrintö, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,75 | 1,22 

Korisliigan runkosarja saadaan tänään päätökseen, Lappeenrannassa yhteen iskevät Lrnmky sekä vieraaksi saapuva Pyrintö. Runkosarjassa Lappeenranta tulee olemaan seitsemäs, Pyrintö puolestaan tulee olemaan neljäs. Lähtökohdat tähän otteluun ovat hyvin selvät. Lappeenranta tulee peluuttamaan ”kakkosmiehistöään”, sillä loukkaantumiset ovat sotkeneet Lappeenrannan tilannetta. Esimerkiksi Jason Conley sekä Matthew Gibson ovat tänään sivussa.

Pyrintö matkustaa loistavalla kokoonpanolla Lappeenrannan vieraaksi, sillä sivussa ottelusta ovat vain Antero Lehto, Antti Nikkilä sekä todennäköisesti Jesse Niemi. Joensuussa Pyrintö lepuutti avainpelaajiaan, joten nyt he ovat jälleen Pyrinnön käytettävissä tässä ottelussa. Pyrintö tulee varmasti antamaan peliaikaa hieman vähemmän sitä saaneille, mutta joka tapauksessa Pyrinnön materiaali on selkeästi Lappeenrannan vastaavaa edellä – etenkin nyt, kun Lappeenrannan kokoonpano on onnetonta luokkaa.

Lappeenranta on hävinnyt neljä edellistä otteluaan, joten Lappeenrannan suunta on ollut jo kauan jyrkästi alaspäin! Vaikka nyt pelataankin runkosarjan päätösottelua kotiareenalla ja nuorten vähemmän pelanneiden motivaatio näyttää osaamistaan on korkealla, siltikin Pyrintö on vieraissa suursuosikin asemassa. 

Veikkaussivut | Tuomas