Larsen, Bödker, Vanek uusiin seuroihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/02/2016
Jaa tämä...

Heinäkuun ensimmäiset päivät ovat NHL-seurojen joulu. Hullujen päivien aikana monet seurat ovat käyneet ahnaasti kahmimassa riveihinsä rajoittamattomiksi vapaiksi agenteiksi vapautuneita NHL-tähtiä, sekä pelaajia muun muassa KHL-seuroista.

Uutisoimme jo aiemmin sivustollamme muun muassa Milan Lucicin, David Backesin ja Aleksander Radulovin sopimuksista. Nyt on aika katsastaa millaisia sopimisuksia erityisesti Tanskalaiset jääkiekkotähdet ovat sorvanneet.

Philip Larsen & Vancouver Canucks

Viime kaudella Helsingin Jokereissa pelannut tanskalainen puolustaja Philip Larsen on tehnyt yhden vuoden mittaisen NHL-sopimuksen Vancouver Canucksin kanssa. Kauden mittainen pahvi on arvoltaan 1,025 miljoonaa dollaria. Larsen on pelannut aiemmin NHL:ssä vuosina 2010 – 2014 Dallas Starsin ja Edmonton Oilersin paidassa. Larsenin ura ei kuitenkaan lähtenyt lentoon Kanadassa, joten mies suuntasi KHL-jäille. Canucks tarjosi miehelle kuitenkin uuden mahdollisuuden taalaliigassa, johon hän tarttui.

Mikkel Bödker & San Jose Sharks

Niin ikään tanskalainen, Philip Larsenin maamies, Mikkel Bödker on rustannut nimensä uuteen sopimuspaperiin. Bödker on seuraavat neljä vuotta San Jose Sharksin mies. Tanskalaishyökkääjä tienaa sopimuskautensa aikana 16 miljoonaa dollaria rasittaen kalifornialaisseuran cap hittiä 4 miljoonalla per kausi. Bödker on pelannut NHL:ssä kaudesta 2008 alkaen. Mies edusti aina viime kauteen asti Arizona Coyotesia, joka myi miehen kesken kauden Colorado Avalancheen.

Thomas Vanek & Detroit Red Wings

Detroit Red Wingsin GM Ken Holland hankki vapailta markkinoilta siipipaitojen riveihin todellisen kiekkokiertolaisen itävaltalaisen Thomas Vanekin. Kolmen edelisen vuoden aikana Vanek on ehtinyt pelata Buffalo Sabresin, New York Islandersin, Montreal Canadiensin sekä Minnesota Wildin riveissä. Jälkimmäisenä mainitussa hän ehti pelaamaan viimeiset kaksi kautta. Vanek on rikkonut urallaan neljään otteeseen 30 – maalin rajapyykin, ja Detroitissa odotetaankin miehen iskevän maaleja ja tuovan vaaran tuntua ylivoimalle. Vanekin sopimus on arvoltaan 2,6 miljoonaa dollaria.

Veikkaussivut.com jatkaa NHL:n pelaajasopimusten seuraamista ja raportointia läpi viikonlopun.

Lue myös:

BACKES, STAAL, JA NIELSEN UUSIIN SEUROIHIN

NHL:SSÄ TEHTY TÄNÄÄN TUKKU ISOJA SOPIMUKSIA

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa