NHL-kiekko halutaan Las Vegasiin - Hanke etenee!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: Youtube
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Homma etenee

Las Vegas on kovaa vauhtia ajamassa hanketta oman NHL-joukkueensa perustamiseksi. Vegas oli Quebec Cityn ohella ainoa kaupunki, joka jätti NHL:lle virallisen hakemuksen uudesta joukkueesta.

Kummankaan kaupungin hankkeesta ei ole kuulunut vähään aikaan mitään, mutta nyt homma on jälleen liikahtanut eteenpäin. Las Vegasiin rakennetaan uusi 375 miljoonaa dollaria maksava areena, jossa NHL-seuran on tarkoitus pelata. Los Angeles Times uutisoi, että hulppean areenan perustukset alkavat olla jo valmiina ja sen on tarkoitus valmistua ensi kesäksi.

NHL tiedotti, että Las Vegasin ja Quebec Cityn hakemukset ovat edenneet jo kolmanteen vaiheeseen, jossa molempien hankkeiden taloussuunnitelmaa analysoidaan tarkemmin. Parhaimmassa tapauksessa molemmilla kaupungeilla on oma NHL-seura jo kaudella 2017-18.

Kaksi vastakohtaa

Quebec City on perinteikäs jääkiekkokaupunki, mutta Las Vegasissa ei ole vielä ollut ammattilaisjoukkuetta missään isossa urheilusarjassa. Kummatkin kaupungit ovat kuitenkin samalla viivalla, kun uusista joukkueista päätetään. Las Vegas on todella vetovoimainen kaupunki, joten luulisi NHL-joukkueelle riittävän kysyntää. Nähtäväksi jää, mitä NHL-pomot päättävät.

Tässä hieman videota siitä, millaiseksi Las Vegasin joukkuetta on hahmoteltu!

NHL-kauteen ei ole enää pitkä matka! Löydät jo nyt Unibetilta voittajakertoimet tulevalle kaudelle! Mikä jengi on oma suosikkisi?