Kukkahattutädit vauhdissa: Artturi Lehkosen telomisesta lastensuojeluilmoitus.

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Toisinaan jotkin asiat saavat naurettavan suuret mittasuhteet – niin kävi tällä kertaa.

 

Jarkko Ruutu ”poisti” Artturi Lehkosen kentältä viime lauantaina Jokerit – Kalpa ottelussa. Ruudun teko oli ruma ja hän on siitä tuomionsa saanut. Case closed ja kuten Jutila sanoisi: ”Mennään eteenpäin.” Kyseessä on kuitenkin SM-liiga, jota seuraa myös paljon ihmisiä, jotka eivät lajista ymmärrä mitään.

Kyseisestä tapauksesta on tehty lastensuojeluilmoitus. Anonyyminä pysyttelevä Kuopion kaupungin palveluksessa toimiva terveydenhuollon ammattilainen koki sen velvollisuudekseen nähtyään kuinka 17-vuotiasta Lehkosta talutettiin pois jäältä Ruudun taklauksen jälkeen. Anonyyminä pysyttelevä nainen perustelee ilmoitusta sillä, ettei hyväksy väkivaltaa missään muodossa.

Epäselvää tässä tapauksessa nyt on ainoastaan se, että mitä kyseinen nainen tällä ilmoituksellaan oikein hakee takaa? Onko tarkoituksena, että otettaisiin Artturi huostaan johonkin sijaisperheeseen, jossa osaavat katsoa pojan perään, ettei hän joudu enää menemään kaukaloon aikuisten miesten telottavaksi?

On täysin ymmärrettävää, että oman kaupungin tähtijunnua telottaessa tunteet nousevat pintaan, mutta rajansa kaikella. Käy hieman jopa Artturia sääliksi, joka todennäköisesti kuulee tästä tapauksesta pukukopissa vielä pitkään.

Veikkaussivut | Oskari