Video: Jyväskylän MM-Ralli tarjosi jälleen rytinää!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 08/03/2015
Jaa tämä...

Kuten koko moottorihullu suomenkansa jo tietää, niin suomalainen Jari-Matti Latvala voitti yhdessä kartanlukijansa Miikka Anttilan kanssa viime viikonloppuna käydyn WRC:n Suomen osakilpailun Neste Oil Rally Finlandin. Latvala voitti Jyväskylänseudulla käydyn osakilpailun 13,7 sekunnin erolla niin ikään Volkswagenilla ajavan tallitoverinsa ranskalaisen Sebastien Ogierin. Voitto oli Latvalalle toinen tällä kaudella. Ensimmäinen tuli toukokuun loppupuolella Portugalin osakilpailusta.

Latvala on voittonsa myötä tällä hetkellä MM-sarjassa sijalla 2. Hän on sarjaa johtavaa Ogieria perässä jo tavoittamattoman tuntuiset 89 pistettä. MM-sarjaa on nyt ajettu kahdeksan osakilpailua yhteensä kolmetoista osakilpailua kattavasta MM-sarjasta. Seuraava osakilpailu ajetaan vajaan kolmen viikonpäästä Saksassa järjestettävässä ADAC Rallye Deutschlandissa.

Jyväskylän MM-ralli tunnetaan WRC-kiertueen yhtenä nopeimmista ja haastavimmista radoista. Suomessa ajattavilla erikoiskokeilla onkin totuttu näkemään paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tämä vuosi ei tehnyt poikkeusta. Rallipätkillä nähtiin jälleen melkoisia ilmalentoja sekä myös kovia metsään ajotilanteita. WRC:n virallinen Youtube-kanava onkin tänään 3.8. julkaissut videopalvelussa reilun kolmen minuutin mittaisin koosteen Suomen MM-rallin vauhdikkaimmista tilanteista. Ja jos tuntuu siltä, ettet saanut tarpeeksi kolmen minuutin pätkästä, niin sivulta wrcplus.com on katsottavissa koko vajaan tunnin pituinen rallikooste.

Vedonlyöntisivut ovat vahvasti mukana käynnissä olevassa moottoriurheiluhuumassa. Peliyhtiö Unibet tarjoaakin parhaat kertoimet erityisesti F1-maailmaan ja sen mestaruustaistoon sekä kuljettarulettiin. 

Lue myös:

Oulun Kärppien jenkkipakkki lähtökuopissa!
Erik Haulalle uusi sopimus NHL:ään!

 

jvg nights