Latvia - Ukraina 11.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/11/2013
Jaa tämä...

Venyykö Ukraina jatkolohkon avausottelussa voittoon Latviasta?

Latvia – Ukraina, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,55 | 2,45 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, Latvia sekä Ukraina pääsevät tänään ensimmäisenä astelemään parketille taistelemaan jatkolohkon pisteistä. Latvia on suomalaisillekin tuttu joukkue, sillä Latvia pelasi juuri ennen EM-kilpailuiden alkua kaksi ottelua Suomea vastaan. Latvia on erittäin taitava ryhmä ja oikeastaan hyvän kuvan latvialaisesta koripalloilusta antaa ylipäätänsä esimerkiksi maan ykkösseura, Ventspils. Latvia ei kuitenkaan ollut millään tavalla niin vakuuttava alkulohkossa, sillä viisi ottelua tuottivat kolme voittoa. Ukrainahan voitti omasta viidestä ottelustaan peräti neljä. Ukraina oli jossain määrin jopa positiivinenkin yllätys.

Latvia on tässä turnauksessa pystynyt voittamaan heikompansa kohtalaisen selkeästikin, mutta heti suuria maita vastaan on tullut ongelmia. Esimerkiksi Liettuaa vastaan Latvia ei löytänyt lääkkeitä voittoon, vaan hävisi liettualaisille 59-67 numeroin, mutta taas Ukraina taisteli esimerkiksi aivan kärkeen veikattua Ranskaa vastaan omassa lohkossaan erinomaisesti. Ukraina itseasiassa hävisi vain kuudella pisteellä juuri Ranskaa vastaan.

Ukraina on ollut erittäin tehokas hyökkäyspäässä tämän turnauksen aikana, sillä kolmesta edellisestä ottelustaan peräti kahdessa Ukraina on onnistunut viimeistelemään yli 80 pistettä ottelua kohden! Ukrainalla todellakin heittovoimaa riittää, vaikka aivan alussa Ukrainaa ei välttämättä osattu veikata aivan näin dominoivaksi joukkueeksi. Ukraina on loistava valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas