VIDEO: Jesse Puljujärvi loukkaantui Liigan kärkikamppailussa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 03/05/2016
Jaa tämä...

 

Perjantai-illan Liiga-kierroksen kärkikamppailussa Helsingin IFK:n ja Oulun Kärppien välillä nähtiin tilanne, joka sai tuhannet Kärppä-fanit haukkomaan henkeään.

Ottelun kolmannessa erässä IFK:n puolustaja Lauri Taipalus näytti hieman kovuuttaan Kärppien superjunnulle ja nuorten maailmanmestarille Jesse Puljujärvelle. Taipalus niittasi Puljujärven miehekkäästi laitaa vasten, jonka jälkeen nuorukainen luisteli vaihtoaitioon ja jätti lopulta pelin lopun kesken ja lähti pukuhuoneeseen. Videokuvan perusteella Puljujärven loukkasi tilanteessa jalkansa, ja todennäköisesti nilkanseudun.

Ottelun jälkeen Pulju kertoi median haastattelussa, että tilanne oli hänestä harmiton ja taklauksen olleen hänestä puhdas. Nuori mies otti tällistä vastuuta itselleen todeten ”olin itse tilanteessa huonossa asennossa.” Toimittajat olivat tietenkin myös kiinnoistuneita siitä, että miltä nyt tuntuu ja onko hän pelikunnossa tänään lauantaina, kun Kärpät kohtaa Oulussa Turun Palloseuran. Ensi kesän NHL:n draftin todennäköinen ykköskierroksen varaus totesi jalan olevan ”ihan ok”, mutta ”pelikunto selviää paremmin lähipäivinä.”

Ohessa vielä video Lauri Taipaluksen laidat heilumaan saaneesta niitistä.

Tänään pelataan viimeisiä runkosarjapelejä kotimaista Liigaa. Peliyhtiö Unibet tarjoaa illan kiekkokierrokselle monta mielenkiintoista pelikohdetta.

Lue myös:

VIDEO: Antti Raanta liekeissä NHL:ssä

VIDEO: Nikolaj Ehlers sai kivuliaasti kiekosta | NHL