VIDEO: Lauri Tukonen palaa Lukkoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Raumalaisseura saa riveihinsä tärkeän paluumuuttajan.

Kaksi viimeistä kautta TPS:ssä pelannut hyökkääjä Lauri Tukonen tekee paluun Lukon vahvuuteen. Hänen sopimuksensa raumalaisseuran kanssa on kolmivuotinen.

– On hienoa tulla takaisin Raumalle, täällä on tuttu valmennus ja tuttu organisaatio. Vuoren Juhan olen tuntenut jo 2000-luvun alkupuolelta asti ja tiedän, että Juhan tapa toimia on erittäin hyvä pelaajille, sillä se kehittää ja tuo samalla tulosta, Tukonen totesi.

Päävalmentaja Vuori on mielissään siitä, että tuttu mies tekee paluun Raumalle.

– Tukonen on huippupelaaja ja tärkeä Rauman Lukolle. Hänellä on vahva Lukko-tausta ja tarkka tieto siitä mihin hän on tulossa. Olemme erittäin iloisia siitä, että hänellä on oikea halu olla osa ensi kauden joukkuettamme, Vuori kertoi.

Tukonen on edustanut Lukkoa viimeksi kaudella 2013-2014. Tuolloin Tukonen edusti sinikeltaisia yhteensä kuuden kauden aikana vuosina 2008-2014.

Tähän mennessä Tukonen on pelannut SM-liigassa 336 ottelua, joissa hän on viimeistellyt tehopisteet 93+104=197. Tukonen on edustanut urallaan Liigassa Lukon ja TPS:n lisäksi myös Bluesia ja Ilvestä.

Päättyneellä kaudella Tukonen johti parhaillaan jo Liigan pistepörssiä, mutta valitettava loukkaantuminen päätti hänen kautensa. Loukkaantuminen tapahtui vierasottelussa JYPiä vastaan.

Tukonen on tuttu näky myös Leijonien vahvuudessa, sillä hän on edustanut Suomea nuorten ryhmissä voittaen alle 20-vuotiaiden pronssimitalin vuosina 2004 ja 2006. Tuolloin hänet valittiin tähdistökentälliseenkin.

 

Lukon kausi päättyi tällä kerralla tappioon puolivälierävaiheessa tulevaa Suomen mestaria Tapparaa vastaan.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: Lukon tiedote

Lue myös:
SaiPa vahvistuu tutulla hyökkääjällä
VIDEO: Tappara on numero 1.

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa