Lazio - Roma 9.2.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/09/2014
Jaa tämä...

Juhliiko AS Roma Saapasmaan derbyssä täyttä pistepottia?

Lazio – AS Roma, merkki 2, kerroin 1,95 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 4,10 | 3,55 | 1,95 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Lazio sekä vastaan asettuva AS Roma. Saapasmaan kuuma paikallistaistelu kruunaa sunnuntai-iltapäivän Italian korkeimmalla sarjatasolla. Lazion sekä AS Roman välinen kohtaaminen herättää aina tunteita puolin ja toisin. Perustasoltaan Lazio on laadukas joukkue, mutta tällä kaudella joukkueiden välillä on ollut valtava ero AS Roman eduksi. Lazio on pelannut jatkuvasti äärimmäisen epätasaisesti. Sarjataulukossa Lazio on vasta yhdeksäntenä, joten se kertoo paljon kotijoukkueen ailahtelevaisuudesta. Lazion mahdollisuudet ovat loppukaudella siinä, että kotijoukkue pystyy tavoittelemaan sijoituksia viiden ulkopuolella.

AS Roma on edelleen mestaruustaistelussa mukana, jos Italian pääkaupungin ykkösseura nappaa täydet pisteet Lazion kustannuksella. Mestaruus voidaan käytännössä paketoida jo tänään Juventuksen eduksi, jos AS Roma ei pysty voittoa nappaamaan, koska Juventus ei tule missään tapauksessa kahdeksaa tai yhdeksää pistettä antamaan AS Romalle anteeksi. Sitä voidaan pitää puhtaana faktana. AS Roma tiedostaa näin ollen sen faktan, että tänään on täydet pisteet tultava tai muussa tapauksessa mestaruushaaveet voidaan unohtaa. Kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet AS Romalle neljä voittoa, tasapelin sekä tappion, joten siinä mielessä Italian pääkaupungin kuumin joukkue on ollut paremmassa pelivireessä Lazioon verrattuna.

AS Roma lähtee tähän otteluun käytännössä lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun taas Lazion loukkaantumislista näyttää näin kauniisti sanottuna vähintäänkin järkyttävältä. Lazio joutuu suurella todennäköisyydellä tähän otteluun ilman esimerkiksi Antonio Candrevaa, Lucas Biagliaa, Andre Diasia, Edersonia sekä Federico Marchettia. Muutaman pelaajan kohdalla tilanne on tässä kohdassa vielä epäselvää, joten Lazion lopullinen kokoonpano on tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Kaiken kaikkiaan perustasoltaan AS Roma on joukkueista huomattavasti laadukkaampi ja näin ollen selkeän ennakkosuosikin asemassa. Jollain tavalla Lazion tekemisestä on puuttunut tasaisuus ja senpä takia Taivaansiniset taistelevat sijoituksista lähinnä ylemmässä keskikastissa. AS Roma napataan erinomaisena valintana vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas