Lazio - Genoa 3.11.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2013
Jaa tämä...

Onko Genoasta haastamaan vieraissa Laziota?

Lazio – Genoa, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,67 | 3,60 | 5,50 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Genoa matkustaa testaamaan Lazion päivän vireen. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki. Lazio on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä, kun taas Genoa löytyy kolmeltatoista sijalta. Genoa on viimeistellyt alkukaudella vasta yhdeksän maalia, joten vierasjoukkueella on ollut suuria ongelmia hyökkäyspäässä. Genoa on voittanut vasta kerran vieraissa, joten Genoa joutuu tänään tiukan paikan eteen. Lazio on ollut kotonaan niin äärimmäisen vakuuttava, että lähtökohdat eivät lupaa Genoalle helppoa iltaa. Laziohan on pelannut tähän mennessä viisi kotiottelua ja saalistanut niistä neljä voittoa sekä yhden tasapelin.

Lazio on viimeistellyt kotonaan kymmenen maalia, joten keskimäärin Lazio on osunut kahden maalin keskiarvolla. Laziolle ollaan tehty kotiotteluissa puolestaan lisäksi vain kaksi maalia, joten Lazion tilanne on kotiotteluiden osalta enemmän kuin kunnossa. Lazio tunnetaan laadukkaana joukkueena, mutta kaudesta toiseen Lazio on tottunut menettämään aivan liikaa pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan. Tällä kaudella tilanne on ollut jälleen näin, mutta toisaalta Lazio on vain muutaman pisteen päässä sijoituksista heti kärjen takana. Lazion tavoite tällä kaudella olikin varmasti sijoittua jälleen viiden parhaan joukkoon, joten siinä mielessä Lazio on aivan aikataulussaan.

Genoa on kolmesta edellisestä ottelustaan voittanut kaksi, mutta Genoa on äärimmäisen kotiriippuvainen joukkue. Genoa pystyy kotonaan voittamaan huomattavasti hankalampia vastustajiakin, mutta vieraissa Genoalla on ollut aikaisemmilla kausilla vaikeaa ja niin tuntuu olevan tälläkin kaudella. Genoa voitti viimeksi kotonaan Parman 1-0 maalein, mutta viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet vain kolme pistettä. Lazio saattaa saada tänään sairaslistalta vieläpä apuja takaisin kokoonpanoon, joten Genoa tuskin saa etua siitä, vaikka vierasjoukkue pääsee tähän otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla. 

Veikkaussivut | Tuomas