Lazio - Inter 6.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/06/2014
Jaa tämä...

Lazio sekä Inter kruunaavat kierroksen Saapasmaassa.

Lazio – Inter, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,95 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,42 | 3,30 | 2,90 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n kierroksen huippuottelussa Lazio saa vieraakseen Interin. Sarjataulukosta Lazio löytyy tällä hetkellä sijalta kaksitoista, kun taas Interin sijoitus tässä vaiheessa on kuudes. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on yksitoista pistettä milanolaisten eduksi. Lazio sekä Inter ovat materiaaliltaan äärimmäisen laadukkaita, mutta samalla on todettava, että niin Lazion kuin Interin peliesitykset vaihtelevat jatkuvasti. Periaatteessa Laziolla sekä Interillä olisi mahdollisuudet taistella sijoituksista jopa kolmen parhaan joukossa, mutta molemmat joukkueet menettävät jatkuvasti pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan. Edellisellä kierroksellahan Lazio nolasi itsensä häviämällä Veronan vieraana 4-1 maalein. Neljä päästettyä maalia sarjanousijaa vastaan kertovat siitä, että Lazion peliesityksistä ei ota selvää edes seppä. Edellisessä kotiottelussaan Lazio kylläkin voitti Livornon 2-0 numeroin, mutta tuosta ottelusta on turhaa tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä.

Interillä kulkee tällä hetkellä huomattavasti paremmin kuin Laziolla, sillä edellisellä kierroksella Inter voitti paikallistaistelussa Milanin 1-0 maalein sekä muutenkin neljä edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden tappion. Inter on yksittäisessä ottelussa pystynyt haastamaan Juventuksen sekä AS Roman tasoisia Italian liigan jättiläisiä, mutta valitettavasti vierasjoukkueellakin on tapana pelata tasapelejä tai jopa tappioita alemman keskikastin joukkueita vastaan. Edellisessä vierasottelussaan Interille viimeisteltiin neljä maalia Napolin toimesta. On kuitenkin todettava, että vieraissa Interin maalinteko on toiminut. Tarkemmin sanottuna sinimustat ovat viimeistelleet kahdeksaan vierasotteluun yli kaksikymmentä maalia. Yksikään toinen seura ei ole vieraissa ollut niin tehokas kuin Inter, joten oikeitakin asioita Milanossa ollaan tehty.

Laziolla sekä Interillä on ollut läpi kauden suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa ja myös tässä ottelussa ongelmia sairaslistan kanssa riittää. Varsinkin juuri Lazion lopullinen kokoonpano on ehdottomasti tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Suurella todennäköisyydellä kotijoukkueen riveistä sivussa ovat esimerkiksi Andre Dias, Federico Marchetti, Luis Pedro Cavanda, Stefan Radu sekä Alvaro Gonzalez. Interin puolelta sairaslistaa miehittävät tämän tiedon mukaan Saphir Taider, Hugo Campagnaro sekä Diego Milito. Interin kannalta hyvä asia on se, että Diego Milito on lähellä pelikuntoa. Lazio sekä Inter ovat aikaisemmilla kerroilla pelanneet runsasmaalisia otteluita eivätkä lähtökohdat ole muuttuneet tässäkään kamppailussa. Tämä ottelu on täysin ympäripyöreä, sillä kummallekin joukkueelle kahden tai kolmen hyvän ottelun pelaaminen taitaa olla täysin mahdoton käsite. Maaleja onkin siispä lupa odottaa sekä muutenkin samalla viihdyttävää kohtaamista. Lazio on voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista, joten henkistä yliotetta roomalaisilla todennäköisesti hieman on.

Veikkaussivut | Tuomas