Lazio - Napoli 2.12.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/02/2013
Jaa tämä...

Lazio sekä Napoli vastakkain saapasmaan kärkikamppailussa.

Lazio – Napoli, merkki yli 2,5 maalia, kerroin

Betsafen kertoimet otteluun 2,85 | 3,25 | 2,50

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:ssa pelataan tänään kaksi mielenkiintoista ottelua, Lazio sekä Napoli iskevät huippuottelussa yhteen. Sarjataulukossa tässä vaiheessa Lazio on yhdeksäntenä, kun taas Napoli löytyy kuutta sijaa korkeammalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa yksitoista pistettä Napolin eduksi. Molemmat joukkueet ovat kaudesta toiseen Italian liigan ylempää keskikastia ja todennäköisesti tiedossa onkin tänään vauhdikas kohtaaminen. Niin Lazio kuin myös Napoli omaavat valtavasti laatua joukkuessaan, vaikka jonkin verran Italian liigan keskittymistä häiritsee se, että Lazio on mukana Eurooppa liigassa ja puolestaan Napoli on mukana Mestarien liigassa. Lazio voitti torstaina Legian vieraissa 0-2 numeroin, lisäksi toisaalta Lazion kannalta on hyvä asia se, että Napolin puolustus oli Dortmundin vieraana äärimmäisen epävarma. Dortmund murskasi Napolin kotonaan 3-1 numeroin ja nyt Napoli joutuu uudelleen vierasotteluun.

Lazio on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut kolme voittoa sekä yhden tasapelin, joten ainoastaan kerran Lazio on jäänyt kotonaan pisteittä. Laziota voidaan siispä kuvailla suhteellisen vahvaksi kotijoukkueeksi. Edellisessä kotiottelussaan Lazio voitti Apollonin 2-1 numeroin. Tuo ottelu oli Eurooppa liigan ottelutarjontaa. Lazio on kotonaan viimeistellyt suurinpiirtein keskimäärin kahta maalia ottelua kohden ja on todennäköistä, että myös tänään Lazio tulee pääsemään maalien makuun. Napolin puolustus oli yllättävän epävarma Dortmundin vieraana, mutta toisaalta vierasjoukkueen kannalta hieno uutinen on se, että Marek Hamsik on suurella todennäköisyydellä tänään jälleen käytettävissä. Marek Hamsikilla on ilman muuta suuri rooli vierasjoukkueen hyökkäyksessä.

Napolille ollaan kahteen edelliseen vierasotteluun tehty peräti kuusi maalia, joten siinä mielessä Lazio on täysin ansaitusti ottelussa suosikin asemassa. Viiteen edelliseen vierasotteluun Napoli on peräti neljässä pelannut yli vaaditun maalimäärän, joten Napoli on ollut erittäin yleisöystävällinen vierasjoukkue. Napolin kannalta hyvä uutinen on se, että Lazio kärsii edelleen merkittävistä poissaolijoista. Kotietua tasoittaa ehdottomasti se tieto, että Laziolta sivussa ovat todennäköisesti edelleen esimerkiksi Federico Marchetti, Miroslav Klose sekä Lucas Biglia. Lähtökohtaisesti kahden huippujoukkueen kohtaamisessa maaleja tullaan näkemään. Yli 2,5 maalia on kaiken kaikkiaan erittäin tervetullut valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas