Lazio - Trabzonspor 12.12.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Trabzonspor vierasvoittoa sekä lohkon ykkössijaa Lazion vieraana?

Lazio – Trabzonspor, merkki 2, kerroin 5,25 Bet365
Lazio – Trabzonspor (+1), merkki 2, kerroin 2,15 Betsson

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,73 | 3,90 | 5,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, turkkilainen Trabzonspor matkustaa Italiaan testaamaan Lazion päivän vireen. Lohkossa tilanne on tällä hetkellä sellainen, että Lazio sekä Trabzonspor jatkaisevat sen kumpi tulee lohkovoiton nappaamaan. Viisi ottelua ovat tähän mennessä Laziolle tuottaneet kolme voittoa sekä kaksi tasapeliä, kun taas Trabzonsporin saldo on neljä voittoa sekä yksi tasapeli. Lazio on kotonaan erittäin vaikeasti voitettavissa ja onhan kyseessä Italian liigan parhaimmistoon lukeutuva seura, mutta toisaalta Trabzonspor on ottanut myös oikeita askeleita eteenpäin. Florent Malouda, Jose Bosingwa sekä Didier Zokora lukeutuvat vierasjoukkueen suurimpiin avainpelaajiin.

Trabzonspor tunnetaan Turkkilaiseen tyyliin suhteellisen kotiriippuvaisena joukkueena, mutta Eurooppa liigassa Trabzonspor on myös vieraissa saalistanut onnistumisia kovalla prosentilla! Trabzonspor ei ole tosissaan vielä Eurooppa liigassa hävinnyt otteluakaan. Trabzonsporille riittää lohkovoittoon tasapelikin, mutta missään tapauksessa vierasjoukkue ei tässä ottelussa lähde keskittymään vain puolustamiseen. Trabzonspor on viimeistellyt Eurooppa liigassa kolmetoista maalia ja sitä voidaankin pitää erinomaisena suorituksena. Sitä voidaan vertailla esimerkiksi Lazioon, sillä italialaisryhmä on viimeistellyt vain kahdeksan täysosumaa.

Laziolla on ottelun alla suhteellisen merkittäviä kokoonpano-ongelmia, sillä sivussa tästä ottelusta suurella todennäköisyydellä ovat esimerkiksi Lorik Cana, Stefan Radu sekä Miroslav Klose. Laziolta puuttuu todennäköisesti melko paljon hyökkäysvoimaa, joten on mielenkiintoista nähdä, että kuinka Lazio tulee tänään rikkomaan Trabzonsporin puolustuksen. Trabzonsporille ollaan tähän mennessä vierasotteluissa tehty yhteensä yksi maali, joten vierasjoukkuetta vastaan maalinteko on melkoisen vaikeaa. Lazion urakkaa tuskin helpottaa se, että kotijoukkueen itseluottamus ei varmasti ole parhaalla mahdollisella tasolla. Viikonloppunahan Lazio hävisi Torinon vieraana 1-0 numeroin. Trabzonspor on kaiken kaikkiaan erinomainen yllätysvalinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas