Leafs-luotsi Petri Kontiolasta: "Ei pysynyt vauhdissa mukana"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Petri Kontiolan nopeus ei riittänyt suoraan NHL-paikkaan.

Toronto Maple Leafs tiedotti maanantaina passittaneensa Petri Kontiolan AHL-joukkue Toronto Marliesiin yhdessä hyökkääjä Sam Carrickin ja puolustaja Petter Granbergin kanssa. Leafs-luotsi Randy Carlyle antoikin suorat perustelut suomalaishyökkääjän farmikomennukselle.

– Kontiola aloitti leirin hyvin, mutta pelien alettua hän ei pysynyt vauhdissa mukana, Carlyle kommentoi.

[ Tänään tarjolla Mestarien liigaa! Tsekkaa Veikkaussivuilta ilmainen vihje illan huippumatsiin Man City-AS Roma! Voit myös poimia Veikkaushuoneelta 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Kontiolan harjoitusleiri ei olekaan ollut mitään ruusuilla tanssimista, ja Leafs-valmentajalta löytyikin ymmärrystä loukkaantumisten kanssa painineelle suomalaiselle. Päätös oli kuitenkin selvä.

– Hän on kärsinyt loukkaantumisista parin viime kuukauden aikana, mutta emme voi tässä tilanteessa odottaa. Meidän täytyy mennä eteenpäin, Carlyle sanoi.

Kontiola maksoi MM-kisojen jälkeen itse itsensä irti omasta KHL-sopimuksestaan. NHL-unelman metsästys ei alkanut lähimainkaan toivotulla tavalla, mutta Leafsin GM:nä toimivalla Dave Nonisilla riittää luottoa suomalaistaiturin kykyihin.

– Hänellä on edelleen sopimus. Peli voi lähteä kulkemaan, ja silloin hän voi taas olla vaihtoehto meille, Nonis linjasi.

– Hän tiesi sopimuksen tehdessään, että mitään vakuuksia ei ole. Mutta hän on näyttöjään parempi pelaaja; hän on maailmanluokan pelaaja. Meillä ei kuitenkaan ole aikaa odottaa sen tulevan takaisin. Mutta uskon sen tulevan takaisin, Leafs-GM jatkoi.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut