VIDEO: Leafs-Sabres -matsi tarjosi mehukkaita rankkariveivejä! - Myös Armia osui!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Toronto Maple Leafsin ja Buffalo Sabresin välisessä treenimatsissa uiteltiin nättejä rankkariosumia.

Toronto Maple Leafsin ja Buffalo Sabresin välinen harjoitusottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen 2-2-tasalukemiin. Kun jatkoaika ei tuonut tulosta, ratkottiin treenikamppailun voittaja rangaistuslaukauskilpailussa.

Paikalle vaivautuneelle yleisölle tarjoiltiinkin pari todella maukasta rankkariosumaa.

Kauneimmasta muilutuksesta vastasi Sabresin hyökkääjälupaus Mikhail Grigorenko, joka leipoi kiekon Leafs-veskari Jonathan Bernierin ohi tunnetulla Foppa-kynällä. Grigorenko mausti veiviään kuitenkin sulavalla vartaloharhautuksella.

Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla tärppiä maanantain Valioliiga-matsiin Stoke-Newcastle! Voit myös poimia Veikkaushuoneelta 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Sabres-taiturin maali tasoitti rankkarikisan 1-1:een, joten oli aika mennä jatkokierroksilla. Leafs asetti seuraavaksi laukojakseen tähtisentteri Nazem Kadrin, joka osoitti, että yksinkertainenkin voi olla kaunista.

Leafs-hyökkääjä uitteli kiekon verkkoon kylmänviileään tyyliin Sabresin maalilla torjuneen Andrei Makarovin jalkovälistä. Pikkuharhautus, längit auki, kiekko sisään, homma selvä.

Kadrin jälkeen rankkaria asettui ampumaan Sabresin suomalaishyökkääjä Joel Armia. Armian ratkaisu ei ollut läheskään kauneimmasta päästä, mutta se oli silti tehokas. Rannelaukaus heilahti vastustamattomasti Leafs-maalin alakulmaan ja puntit olivat jälleen tasan.

Leafs vei rankkarikisan lopulta nimiinsä Peter Hollandin osumalla.

Ottelussa pelasi suomalaisista myös Rasmus Ristolainen, joka merkkasi tililleen syöttöpisteen joukkueensa 2-0-maalin kamppailun toisessa erässä. Suomalaispakki kellotti Sabresin takalinjoilla koko joukkueen kovimmat peliminuuttilukemat (26:50) ja tienasi samalla runsaasti kehuja vahvoista otteistaan.

Katso Leafs-Sabres -matsin rankkarikisa tästä! (Armian rankkari ajassa 2:56)

Ja tsekkaa Ristolaisen syöttöpiste tästä!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut