Vuonna 1996 julkaistu Space Jam elokuva saa jatkoa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 05/04/2016
Jaa tämä...

Jos 2010 – luku tullaan jostain muistamaan, niin siitä, että legendaarinen kaikkien urheiluelokuvien äiti, isä ja anoppi, Space Jam tulee saamaan jatko-osan!

Isolta kirkolta, Hollywoodista, kantautuvien tietojen mukaan pitkään viriteillä ollut huikea elokuvaprojekti on saanut jo ohjaan, käsikirjoittajan sekä tietenkin pääosanäyttelijän. Ohjaajaksi on valikoitunut muun muassa Fast & Furious 6 elokuvan ohjannut Justin Lin ja käsikirjoittajaksi Warner Brosin Andrew Dodgen. Space Jamin 2 elokuvan pääroolissa sen sijaan nähdään tiettävästi Cleveland Cavaliersin neljästi Most Valuable Player –tittelillä kruunattu, itse Kuningas LeBron James.

Jos et jostain syystä tiedä yhtään mistä puhutan, niin virkistetäänpä muistia. Talvella 1996 ilmestyi yksi vuoden menestyneimmistä animaatioelokuvista. Space Jamissa nähtiin Looney Tunes –hahmoja sekä koripalloilijalegenda Michael Jordan. Elokuva keräsi kaksikymmentä vuotta sitten kassatuottoja maailmanlaajuisesti mukavat 230 miljoonaa dollaria. Ja on aivan kohtuullista odottaa, että King Jamesin tähdittämä Space Jam 2 tulee rikkomaan nuo ennätykset, jonka jälkeen mies dominoi leffateattereita kuten koripalloparketteja.

Ohessa vielä traileri Space Jam elokuvasta. Ja kuten videollakin todetaan, ”et ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa”…

Tutustu myös jäkiekon MM-kisa sisältöömme:

MM2016 PÄÄSIVU

MESTARISUOSIKKI: VENÄJÄ   MESTARISUOSIKKI: KANADA MESTARISUOSIKKI: SUOMI  MUSTA HEVONEN: SVEITSI

SEURAA NÄITÄ PELAAJIA MM-KISOISSA OSA 1

LEIJONIEN KOKOONPANO   OTTELUOHJELMA

 

PELAA NYT