VIDEO: LeBron James on nyt kuninkaiden kuningas

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

NBA:ssa tehtiin historiaa, kun Cleveland Cavaliers voitti Boston Celticsin Itäisen konferenssin finaaleissa otteluin 4-1. Viimeisessä viidennessä ottelussa Cavaliersin supertähti LeBron James nousi NBA:n historian eniten pudotuspelipisteitä tehneeksi pelaajaksi ohi legendaarisen Michael Jordanin. James nousi tilastoykköseksi, kun viidennen Celtics -ottelun kolmatta neljännestä oli jäljellä reilut kaksi minuuttia. Ratkaisevat pisteet James upotti kolmen pisteen viivan takaa.

Tämän kauden pudotuspeleissä James on noussut raketinlailla play offsien all time -pistetilastossa. Ensin hän pudotti Kobe Bryantin askeleen alemmaksi neljännelle sijalle ja pian tämän jälkeen toinen Lakers -legenda Kareem Abdul-Jabbar jäi Jamesin taakse ottelussa Toronto Raptorsia vastaan.

LeBron James pelaa kohtapuoliin seitsemännen peräkkäisen kerran NBA:n finaaleissa, joten hän kyllä on voittavan joukkueen avainpelaaja, jos kuka. James on tällä kaudella nakuttanut pudotuspeleissä yli 32 pisteen ottelukeskiarvon yli 55 prosentin tarkkuudella. Kolmosetkin James on upottanutyli 40 prosentin tarkkuudella. Jos James jatkaa samalla tasolla, niin neljäs mestaruusormus on lähellä.

LeBron Jamesilla on nyt yhteensä 5 989 pudotuspelipistettä, ja lisää on tulossa. Tilastossa Jamesin perässä ovat Michael Jordan 5987 pistettä, Kareem Abdul-Jabbar 5762 pistettä, Kobe Bryant 5640 pistettä, Shaquille O’Neal 5250 pistettä, Tim Duncan 5172 pistettä ja Karl Malone 4761 pistettä.

Videolla James tekee pisteet, joilla hän nousee pistetilaston kärkeen:

 

Lyö vedot  Unibetille!>>