Video: Lehterä sairaalaan, Määttä jyrättiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Viime yön NHL-kierroksella nähtiin upeita suomalaissuorituksia niin kenttäpelaajilta kuin maalivahdeiltakin. Suomalaiset viimeistelivät viisi upeaa maalia, syöttivät kaksi ja lisäksi kolme veskaria torjui voiton, ja kaksi heistä valittiin otteluidensa ykköstähdiksi.

Kierroksen ikävimmät suomalaisuutiset tulivat Pittsburghista ja Columbuksesta, missä suurimmat puheenaiheet olivat suomalaispelaajien pahalta näyttäneet loukkaantumiset. Jori Lehterää lyötiin mailalla kaulaan ja Olli Määttä taklattiin päin avonaista vaihtoaition ovea.

LEHTERÄ AMBULANSSILLA SAIRAALAAN

St.Louis Bluesin suomalaistähti Jori Lehterä kiidätettiin siviilivaatteissa sairaalaan hänen saatua mailaniskun kurkun tienoille vierasottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Brandon Saadin korkea maila osui Lehterään alhaalta ylöspäin, kun avauserää oli pelattu vajaat kaksitoista minuuttia. Ainoa näkyvä vamma oli nenäverenvuoto. Lehterä luisteli tilanteen jälkeen itse kentältä. St.Louisin valmentaja Ken Hitchcock ei osannut vielä arvioida Lehterän tilannetta, mutta lupasi lisätietoa keskiviikon aikana.

Katso Lehterän loukkaantuminen tästä:

MÄÄTTÄ TÖRKYTAKLAUKSEN UHRINA

Minnesota Wildin Nino Niederreiter taklasi Pittsburgh Penguinin Olli Määttää selästä mennessään itse vaihtoon. Määttä lensi pää edellä kohti laitaa ja Wildin avonaista vaihtoaition ovea. Määttää hoidettiin jonkin aikaa jäällä ja sen jälkeen mies talutettiin ulos kentältä Wildin vaihtoaition kautta. Määttä näytti pitelevän tilanteessa niskaansa ja päätään, joten kyseessä voisi olla niskan retkahdus tai aivotärähdys.

Penguinsin valmentaja ei kommentoinut Määtän tilannetta. Määttä oli viime kaudella sivussa 62 peliä eri loukkaantumisten vuoksi.

Katso Määtän loukkaantuminen tästä:

Lue myös:

KUVA: Dallas Starsin suomalaisvahdin pelipaidassa oli jotain normaalista poikkeavaa

Expektin kova trio – mistä on kyse Brotherpuckersissa?

 

Rekisteröidy - ei kierrätysvaatimuksia
50 EURON RISKITÖN VETO ENSITALLETTAJILLE!
Pelaa