Lehterän tutkapari kieltäytyi huimasta KHL-tarjouksesta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 07/08/2015
Jaa tämä...

Isot rahat liikkeellä

NHL:ssä itsekin pelannut Brian Lawton kertoi Twitter-tilillään, että St. Louis Blues-tähti Vladimir Tarasenko hylkäsi KHL:stä saamansa jättitarjouksen. Lawtonin mukaan taiturille oli tarjottu kolmen vuoden ja 33 miljoonan dollarin arvoista sopimusta. Seurasta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta ainakin Pietarin SKA on ollut venäläisen perässä jo aiemmin.

23-vuotias Tarasenko jätti kuitenkin KHL-tarjouksen pöytälaatikkoon, sillä mies kirjoitti Bluesin kanssa kahdeksan vuoden jatkosopimuksen, joka on arvoltaan 60 miljoonaa dollaria.

KHL-sopimus olisi ollut vuosipalkaltaan nykyistä sopimusta arvokkaampi, mutta ei Tarasenkon tarvitse myöskään NHL:ssä nälkää nähdä, sillä venäläinen tienaa yhdestä kaudesta 7,5 miljoonaa dollaria.

Ei ole ihmekään, että Blues halusi kiinnittää Tarasenkon itselleen, sillä hyökkääjä nakutteli viime kaudella runkosarjassa 77 ottelussa tehot 37+36=73.

Suomalaishyökkääjä Jori Lehterä jatkaa Tarasenkon seurakaverina, ja pelimiehet löysivätkin jo viime kaudella yhteisen sävelen.

Unibet tarjoaa jo nyt voittajakertoimet NHL:ään, mikäli itselläsi on oma mestarisuosikki!

Katso myös:

Video: Esittelyssä Rullaleijonat!

Video: C. Ronaldo siirtyi Real Madridiin 6 vuotta sitten!