Bluesin treeneissä härdelliä! - Lehterän tutkapari otti yhteen kapteenin kanssa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Tunteet saattavat kiehahtaa jopa omissa treeneissä…

St. Louisin puolelta kuuluu kummia. Joukkue porskuttaa divisioonansa jaetulla ykköspaikalla, mutta siltikin pelaajistolla löytyy aihetta turhautumiselle. Entistäänkin kummallisempaa tästä turhautumisesta tekee se, että moinen äksyilykohtaus osui juurikin joukkueen kapteenille David Backesille.

St. Louis Post-Dispatchin kiekkotoimittaja Jeremy Rutherford kertoi nimittäin keskiviikkona, että Backes olisi suuttunut treenien aikana joukkueen tämänhetkiselle ykköstykille Vladimir Tarasenkolle. Nokkapokka oli eskaloitunut jopa niin pitkälle, että Backes oli pudottanut tilanteessa hanskansa ja oli valmis lyömään ihan kunnolla painiksi.

[ Taas olisi HJK:lla paikka yllättää! Tsekkaa vihjeosastoltamme kattava veikkausvinkki illan HJK-FC Kööpenhamina -matsiin! Mehukasta! ]

Kinastelevat pelurit erotettiin nopeasti toisistaan, mutta suunsoitto jatkui vielä tämänkin jälkeen. Blues-luotsi Ken Hitchcock olikin pitänyt treenisession jälkeen joukkueelleen pitkän juttutuokion, jossa asiat selvitettiin.

Kyseinen nokkapokka oli lähtenyt liikkeelle ihan perinteisestä 1vs1-harjoituksesta. Rapakon takaa kantautuvien huhujen mukaan Backes olisi hermostunut, kun Tarasenkon maila oli noussut kapteenin kasvoihin.

Kyseinen insidentti onkin herättänyt keskustelua Blues-fanien keskuudessa kansainvälisellä HFBoards-keskustelupalstalla. Osan mielestä pikku kuumeneminen kertoo vain hyvää kieltä pelurien tahtotasosta, mutta monet ovat olleet tilanteesta aidosti huolissaan. Eihän se nyt ole tietenkään mikään maailman hedelmällisin tilanne, kun joukkueen kapteeni lähtee myllyttämään oman leirinsä ykköshyökkääjää.

Blues-kipparin tulistumiseen on varmasti ollut vaikuttamassa myös se, ettei herran oma peli ole kulkenut alkukaudesta aivan toivotulla tavalla. Backes on joukkueen sisäisessä pistepörssissä vasta seitsemäs tehoilla 6+4=10. Kokonaisvaltaisesta pelaamisestaan tunnetun hyökkääjän tehotilasto on vielä kaiken lisäksi miinuksella neljän maalin verran.

/

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut