Video: Lehtoselta todellinen unelmapeli - "Hän oli aivan uskomaton" | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Dallas Starsin Kari Lehtonen toimi joukkueensa voitossa ehdottomana takuumiehenä.

Anaheim Ducksin ja Dallas Starsin välisen pudotuspelisarjan kaksi ensimmäistä, Anaheimissa pelattua ottelua sujuivat vahvasti Anaheimin nimissä. Kolmas ottelu tahkottiin kuitenkin läpi Dallasin kotikentällä ja joukkue oli lähes tulkoon pakkovoiton edessä. 3-0 otteluvoitoista kun ei kovin usein enää jatkoon nousta.

Stars tekikin sen, mitä tarvittiin ja nappasi tililleen pudotuspelisarjan ensimmäisen voiton maalein 3-0. Stars-vahti Kari Lehtonen oli joukkueensa suurin sankari torjumalla kaikki Ducksin 37 laukausta.

– Hän oli kerrassaan uskomaton. Tuo on Karia parhaimmillaan. Hän teki useita isoja torjuntoja tärkeissä paikoissa ja piti meidät mukana pelissä. Hän käytännössä voitti tämän pelin meille, kommentoi Stars-kapteeni Jamie Benn Yahoolle.

– Kari oli rauhallinen ja hänellä oli selvästi homma hallussa. Hän teki useita tärkeitä torjuntoja tärkeinä hetkinä, puheli puolestaan Starsin päävalmentaja Lindy Ruff joukkueen verkkosivuilla.

Jopa Ducks-luotsi Bruce Boudreau intoutui kehumaan suomalaisvahtia.

– Hän pelasi hyvin ja se on jotain, mitä Kari tekee. Olen joutunut valmentamaan häntä vastaan useita vuosia ja olen usein nähnyt, että hän pelaa noin hyvin.

Kyseinen voitto oli Lehtoselle vasta ensimmäinen NHL:n pudotuspeleissä. Pudotuspeliotteluita miehelle on kertynyt nyt vasta viisi.

– Näin kolmekymppisenä oli jo aikakin, että se ensimmäinen voitto sieltä tuli. Oli hienoa, että sain autettua joukkueen taas voittokantaan. Minun onkin jatkettava samaan malliin, Lehtonen kertoi NHL.comille.

Katso Lehtosen paras torjunta tästä!

Ja katso ottelun huippuhetket kokonaisuudessaan tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut