Leicester - Manchester City 17.12.2013 | Liigacup

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/04/2018
Jaa tämä...

Onko Leicester vailla mahdollisuuksia Manchester Cityn isäntänä?

Leicester – Manchester City, merkki 2, kerroin 1,44 Nordicbet
Leicester (+1) – Manchester City, merkki 2, kerroin 2,06 Unibet

Nordicbetin kertoimet otteluun 6,75 | 4,15 | 1,44 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Liigacupissa yhteen iskevät Leicester sekä vieraaksi saapuva Manchester City. Ottelussa on vain yksi valtavan suuri ennakkosuosikki ja se on luonnollisesti Manchester City. On täysin totta, että Manchester City tulee tässä ottelussa peliaikaa antamaan vähemmän sitä saaneille, mutta siitä huolimatta joukkueiden välinen tasoero on valtava vierasjoukkueen eduksi. Kaiken kaikkiaan Manchester City on mahtavassa pelivireessä, sillä viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet neljä voittoa. Viikonloppunahan Manchester City voitti Valioliigan huippuottelussa Arsenalin vaatimattomasti 6-3 numeroin.

Leicesterin suunta on muuttunut yhä jyrkemmin alaspäin, sillä kolmeen edelliseen otteluun kotijoukkue ei ole saalistanut voittoakaan. Viikonloppuna Leicester pelasi kotonaan 1-1 maalein tasapelin Burnleyta vastaan. Leicester on Mestaruussarjan mittakaavassa erittäin laadukaskin joukkue, mutta mitään tekemistä sillä ei ole tämän ottelun voittamisen kanssa. Leicesterille tämä ottelu on varmasti yksi kauden kohokohdista, mutta toisaalta joukkueiden välinen tasoero on vain yksinkertaisesti täysin mieletöntä luokkaa Manchester Cityn eduksi. Tuskinpa Manchester Citylle tämä ottelu sytyttää lainkaan samalla tavalla kuin Leicesteriä, mutta vierasjoukkue on siitä huolimatta viime aikoina kovalla prosentilla voittanut otteluita kuin otteluita.

Kahteen edelliseen otteluun Manchester City on viimeistellyt yhdeksän maalia – vastassa ovat olleet niinkin heikot joukkueet kuin Bayern Munchen sekä Arsenal! Se kertoo hyvin paljon siitä, että missä Manchester City menee tällä hetkellä. Manchester Cityllä riittää laajuutta maalinteon suhteen, vaikka vierasjoukkueellakin on ollut omia ongelmia loukkaantumisten kanssa. Esimerkiksi David Silva on ollut viime aikoina melko paljon poissa Manchester Cityn vahvuudesta. Lähtökohtaisesti maalin tasoituksellakin on Manchester Cityä syytä harkita vetokupongille mukaan. Normaalilla perusesityksellä Manchester City tulee varmasti nappaamaan vierasvoiton itselleen. Tällä hetkellä Manchester City on kaiken kaikkiaan yksi Valioliigan kuumimmista joukkueista.

Veikkaussivut | Tuomas