Leijona-äänestys - Kuka on vakuuttanut sinut peliesityksillään?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 05/10/2017
Jaa tämä...

Leijonien jääkiekon MM-kisat ovat lähteneet käyntiin katastrofaalisella tavalla. Kaikki alkoi jo viikkoja sitten kun useat kotimaamme huippupelaajat näyttivät Lauri Marjamäen kisakutsuille peukkua alaspäin.

Tämän jälkeen itse kisoissa on kolmen ottelun jälkeen tuloksena vain yksi voitto ja sekin hyvin nihkeän esityksen jälkeen Valko-Venäjää vastaan. Ranskaa ja Tšekkiä vastaan koetuista tappiosta ei ehkä tee mieli enää edes puhua. Tänään on kuitenkin uusi mahdollisuus Sloveniaa vastaan ja toivotaan että keskiviikko on tällä kertaa toivoa täynnä.

 

Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

Surkeasti esiintyneet Leijonat ovat tietenkin saaneet paljon kuraa, lokaa, sontaa ja kritiikkiä osakseen niin sosiaalisessa mediassa kuin kahvipöydissä ympäri Suomi-neitoa. Lyötyä ei saisi tietenkään enää lyödä mutta tilaisuus tekee varkaan. Veikkaussivut.com onkin kerännyt nyt nipun Leijona-pelaajia teidän lukijoiden raadeltavaksi. Nyt te saatte antaa oman arvosanenne seuraaville kymmenelle pelaajalle. Ovatko näiden herrojen kisasuoritukset olleet mielestänne täysin ”sitä itseään” vai onko sydämesi täynnä lämpöä ja silmät täynnä rakkautta jonkun pelaajien esityksien edessä. Käytä valtaasi ja äänestä!

Käy ottamassa osaa myös Veikkaussivujen pelipaitakisaan! 

PELAA NYT