Leijona-hyökkääjän NHL-suunnitelmassa uusia ongelmia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/03/2014
Jaa tämä...

Takaisin NHL:ään hamuavan Leo Komarovin suunnitelmat ovat menossa pahasti uusiksi.

KHL:ssä upean kauden pelannut Leo Komarov linjasi jo tovi sitten, että hän haluaa palata seuraavaksi kaudeksi takaisin NHL-jäille. Suomalaishyökkääjän kerrotaan tavoittelevan monivuotista, noin kahden miljoonan dollarin vuositienestejä takaavaa sopimusta. Samalla mies tähtäsi katseensa Toronto Maple Leafsin suuntaan, jossa hän pelasi kaudella 2012-13.

Ensimmäisenä ongelmana Komarovin NHL-kuvioissa nähtiin olevan hänen sopimuspyyntönsä, sillä palkkatoive on kieltämättä iso hänen kaltaiselle duunaripelaajalle. Voi hyvinkin olla, että Komarovin on tultava palkkatoiveesaan vastaan rutkasti, mikäli mielii pelata NHL:ssä ensi kauden aikana.

Nyt Komarovin NHL-suunniltelmissa tuli matkaan uusia mutkia, sillä National Post -lehden mukaan Toronto Maple Leafsissa ei todennäköisesti olekaan tilaa suomalaishyökkääjän peluuttamiseen. Leafsin ylemmät ketjut ovat eittämättä jo täynnä taitavampien pelureiden takia ja alempiin kenttiin taas on tarjolla seuran farmijoukkueen pelaajia.

Myös Komarov itse on linjannut haluavansa pelata ylemmissä taitokentillä alempien kentällisten ajokoiraroolin sijaan.

Komarovilla olisi mahdollisuus mahtua joukkueen kolmosketjuun, mutta näitä pelipaikkoja on tavoittelemassa ainakin sentteri Peter Holland sekä laituri Jerry D’Amigo. Mikäli jompi kumpi heistä nousee Leafsin kokoonpanoon, on Komarovin tie rosteriin lehden mukaan tukossa.

National Postin mukaan sama kohtalo on käymässä myös kaksinkertaiselle Stanley Cup -mestari Dave Bollandille. Bolland kärsi viime kaudella pahasta nilkkavammasta eikä saanut tililleen kuin 23 ottelua. Tehoja syntyi kuitenkin lukemat 8+4=12.

Tässä parhaita paloja Komarovin edelliseltä Pohjois-Amerikan reissulta!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut