Leijona-hyökkääjän paluu NHL:ään kangertelee pahasti - "Rahasumma ei sopinut meille"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/12/2014
Jaa tämä...

Leo Komarovin paluu Toronto Maple Leafsin rivistöön on erittäin hataralla pohjalla.

Tänä vuonna Leijonissa MM-hopeaa ja olympiapronssia voittanut Leo Komarov tähtää ensi kaudeksi takaisin NHL-kentille. Aiempien tietojen mukaisesti suomalaishyökkääjän päämäärä olisi palata takaisin Toronto Maple Leafsiin, jossa hän teki NHL-debyyttinsä kaudella 2012-13.

Huhujen mukaan Komarov hakee itselleen suunnilleen samanlaista sopimusta kuin hänellä oli menneellä kaudella KHL:ssä.

Kyseinen palkkavaatimus onkin näyttänyt nostaneen duunarilaiturin tien pystyyn Torontoon palaamiselle. Maple Leafsin GM Dave Nonis nimittäin linjasi Sportsnet-kanavan haastattelussa, ettei aio tarjota suomalaiselle vaatimusten mukaista sopimusta.

– Leo pelasi meillä hyvin, mutta on olemassa dollarimäärä, joka sopii kaikille. Hän palasi Venäjälle rahan takia. Olisimme halunneet pitää hänet, mutta rahasumma ei sopinut meille, Nonis kommentoi Sportsnetille.

Komerov pelasi debyyttikaudellaan Maple Leafsin väreissä 42 ottelua tehoin 4+5=9. Räväkkä pelityyli nosti hänet Leafs-fanien suureksi suosikiksi, mutta tämä ei ole kuitenkaan ollut avuksi sopimusneuvotteluissa.

– Hän on hyvä ihminen, hyvä pelaaja. Mutta on olemassa summa, joka on järkevä ja summa, joka ei ole, Nonis sanoi.

Leafs neuvottelee yksinoikeudella Komarovin kanssa aina kesäkuun loppuun saakka. Mikäli sopimusta ei synny, tulee suomalaishyökkääjästä rajoittamaton vapaa agentti. Tällöin hän voi solmia vapaasti sopimuksen minkä tahansa NHL-seuran kanssa.

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut