Leijona-pakki palaa Tapparaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/11/2014
Jaa tämä...

Tappara saa takalinjoilleen nimekkään paluumuuttajan.

Viime kaudella KHL-joukkue Metallurg Novokuznetskissa kiekkoillut Tuukka Mäntylä palaa takaksin Tapparan rivistöön. Suomalaispakki vietti Metallurgissa siis vain yhden sesongin.

Vaikka Mäntylä pelasikin KHL:ssä, oli hänellä silti voimassaoleva sopimus Tapparan kanssa. Tuo kyseinen kontrahti pitää pakin Tapparan miehenä aina vuoteen 2019. Sopimuslappu sisältää kuitenkin ulkomaanpykäliä, jotka mahdollistavat miehen siirtymisen muihin liigoihin.

[ Nordicbet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden testata vedonlyöntiä riskittömästi! Nappaa peräti 50€ riskitön veto tästä linkistä! ]

– Hienoa saada Tuukan kaltainen loistava puolustaja joukkueeseen, vaikka KHL:stäkin oli tarjouksia. Hän on hyvä johtaja joukkueelle niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin, Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola kommentoi.

Tappara-kasvatti Mäntylä ei ole edustanut Liiga-tasolla mitään muuta seuraa. Runkosarjaotteluita puolustajalle on kertynyt jo 490 ja playoff-otteluita 72 kappaletta.

33-vuotias Mäntylä on kuulunut jo pitkään Leijonien runkopakkeihin, ja hänen vyöltään löytyykin peräti viidet MM-kisat. Yhteensä mies on ehtinyt tahkoamaan jopa 129 A-maaottelua.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut