Leijonalegendat kohtaavat Ruotsin legendat Karjala-turnauksessa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Leijonalegendat vastaan Ruotsin kiekkokruunut

Karjalaturnaus pelataan jälleen marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-8.11. Suomen maajoukkueella on pelit torstaina, lauantaina ja sunnuntaina, mutta väliin jäävälle perjantaille on myös ohjelmaa. Huikea maajoukkueen lätkäviikonloppu saa mainion lisän kun World Legends Hockey Leaguen (WLHL) ottelu Suomi – Ruotsi pelataan perjantaina.

Perjantaina ei siis tarvitse pitää lätkästä välipäivää, vaan Hartwall Areenalla nähdään todella huikea kamppailu jossa on mukana todellisia legendoja. Nämä nimet jos mitkä herättävät muistoja menneiltä vuosikymmeniltä.

Suomen Legendat

legendatSuomen joukkueen maalilla pelaavat kaksi huimaa kassaria, Ari Sulander ja Jukka Tammi. Miehet muistetaan monista otteista Leijonaluukulla ja Jukka Tammi on varmasti jäänyt monelle mieleen vuoden 1995 jääkiekon maailmanmestaruusjuhlista.

Puolustuksessa on kuusi raudanlujaa peluria joilta ei kokemusta puutu. On upea nähdä missä kunnossa legendat kuten Reijo Ruotsalainen, Kari Eloranta, Hannu Virta, Mika Strömberg, Teppo Numminen ja Erik Hämäläinen ovat. Kun se kypärä laitetaan päähän niin siitä on leikki kaukana…

Ja jos on pakisto kovaa kauraa, niin kyllä ärjyy Suomen hyökkäyskin ja lujaa. Vai mitä sanotte nimistä Janne Ojanen, Esa Tikkanen, Veli-Pekka Ketola, Marko Palo, Iiro Järvi, Jari Kurri, Timo Peltomaa, Kai Nurminen, Petri Varis, Mika Nieminen ja Raimo Helminen. Jokaisen lätkäfanin unelma on toteutumassa ja nämä pelaajat nähdään samassa joukkueessa. Olisihan sinne varmasti Saku Koivu ja Teemu Selänne mahtunut mukaan… ja moni muu. No ihan joka liigajyrällä tähän porukkaan ei kyllä ole edes asiaa.

Pelottava Ruotsi

ruotsi-legendaTre Kronor on myös kovalla jengillä liikkeellä. Ruotsi ei välttämättä ole maalivahtiosastolla aina loistanut, muta Tommy Söderström ja Åke Lilljebjörn ovat kyllä syöpyneet monen mieliin.

Pakkiosastolla on myös kovaa kamaa, Leif Rohlin, Pär Djoos, Magnus Svensson, Thomas Rhodin, Thomas Eriksson ja Stefan Larsson. Eipä taida yhden miehen sormet ja varpaat riittää maailmanmestaruusmitalien laskemiseen tälle porukalle.

Ruotsin hyökkäys voisi olla pahempikin, mutta koitetaan nyt selvitä näistäkin. Patrik Juhlin, Thomas Rundqvist, Andres ”Masken” Carlsson, Jens Öhling, Mikael Andersson, Magnus Roupé, Willy Lindström, Charles Berglund, Kenneth Andersson, Mats Näslund, Roger Hansson ja Marcus Thuresson. Liian monta hyvää nimeä joista on jäänyt nimi kummittelemaan ikuisiksi ajoiksi Suomi-Ruotsi otteluista näkemiimme painajaisiin. Etenkin Anders ”Masken” Carlsson on edelleen vilunväreitä herättävä peluri. Toivottavasti ei taas rankaise Suomea viimeisellä minuutilla, se olisi ehkä jopa liikaa.

Matsi pelataan siis Hartwall Areenalla perjantaina 6.11. klo 18:30 alkaen. Lippujen hinnat ovat melkoisen alhaisella tasolla, joten se ei voi olla tekosyy olla saapumatta katsomaan ottelua joka ei ole ihan pelkkää höntsää. Nähtäväksi jää tuleeko tästä ottelusta jopa tasokkaampi kuin sunnuntaina pelattavasta Suomi –Ruotsi ottelusta…

Karjalaturnaus 5.-8.11.

Karjala-turnaus_logoTurnaus aloitetaan torstaina 5.11., jolloin Suomi kohtaa Venäjän kello . Samana päivänä Ruotsi pelaa Ruotsissa ottelun Tsekkiä vastaan alkaen Perjantaina on ”tosipeleistä” vapaapäivä, mutta tuolloin siis Hartwall Areenalla Suomi – Ruotsi Legendaottelu alkaen kello . Lauantaina Venäjä kohtaa Ruotsin alkaen ja Suomi kohtaa Tsekin . Turnauksen päätöspäivänä Venäjä kohtaa ensin Tsekin ja sen jälkeen Suomi kohtaa Ruotsin turnauksen päätösottelussa Ruotsin  Katso peliohjelma, pelien alkamisajat täältä.
Jääkiekkoturnausten televisioinnista ja muista urheilulähetyksistä TV:ssä lisää täällä

Karjalaturnauksen pelit ovat vahvasti myös vedonlyöntitoimistojen listoilla ja pääset lyömään vetoa jokaisesta ottelusta esimerkiksi NordicBetillä tai Unibetillä. Tsekkaa monipuoliset kertoimet ja lyö vaikkapa vetoa Suomen turnausvoiton puolesta! 

Lue myös:
KARI JALONEN NIMESI LEIJONAT ENSIMMÄISEEN EHT-TURNAUKSEEN!

EHT-Turnaukset |  Karjala-turnaus 2015

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa