Leijonaveskarien taisto ratkesi rankkareilla – Kärppä vei voiton

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Calgary Flamesin ja Dallas Starsin välinen ottelu päättyi Dallasin 3-4 vierasvoittoon rangaistuslaukauskilpailun jälkeen. Suomalaisveskarit Karri Rämö ja Kari Lehtonen pelasivat tutun varmasti ja eleettömästi.

Rämö torjui ottelussa 27/30 laukausta ja oli yksi joukkueensa parhaista pelaajista. Rämö piti joukkuettaan pystyssä erityisesti kolmannessa erässä ja varmisti pisteen joukkueelleen. Rankkarikisassa Rämö päästi yhden, joka tällä kertaa oli liikaa.

Lehtonen torjui ottelussa 31/34 laukausta ja voitti jo yhdeksännen perättäisen vieraspelinsä. Rankkarikisassa Lehtonen torjui kaikki kolme yritystä ja varmisti voiton Dallasille.

– Viimeiset pari viikkoa ovat olleet todella jännittävät, totesi Lehtonen. – Olemme pelanneet hyvin ja saaneet myös tuloksia. Olemme nousseet sarjataulukossa, mutta matkaa on vielä. Onneksi pelejä on vielä jäljellä. Toivon, että vireemme säilyy, sillä lopussa tulee olemaan tiukkaa. Se luo jännitystä elämään.

Dallasilla on vielä kuusi pistettä matkaa viimeiseen Villikortti-paikkaan.

Calgaryn Markus Granlund pelasi ottelussa reilut 11 minuuttia, saalisti yhden syöttöpisteen, kärsi neljä jäähyminuuttia ja laukoi kahdesti kohti vastustajan maalia. Dallasin Jyrki jokipakka pelasi 18 minuuttia, laukoi kahdesti, mutta jäi pisteittä.

Katso tähtihetket tästä: