IS: Leijonien avainhyökkääjä irtisanoi KHL-sopimuksensa - Tähtää NHL-jäille! | Leijonat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Päättyneellä kaudella vakuuttavaa jälkeä KHL:ssä tehnyt Leo Komarov hamuaa takasin NHL:ään.

Viime kesänä Toronto Maple Leafsin NHL-miehistöstä KHL:ään loikannut Leo Komarov suunnittelee paluuta takaisin taalajäille. Leijona-hyökkääjä kertoi IS:lle purkaneensa oman KHL-sopimuksensa jo huhtikuussa, ja nyt miehen tähtäin onkin asetettu vahvasti juuri NHL:n suuntaan.

Komarovilla oli KHL-seura Moskovan Dinamon kanssa optio myös tulevasta kaudesta. Kyseinen optio jäi kuitenkin käyttämättä ja täten peliuran olisi tarkoitus jatkua jossain muualla.

– Haluan takaisin NHL:ään. Se on kovin liiga, mutta pitää muistaa, että KHL ei ole kaukana siitä. Haluan pelaavaan rooliin, Komarov kertoi Ilta-Sanomille.

27-vuotiaan Komarovin NHL-oikeudet ovat vielä toistaiseksi Toronto Maple Leafsilla, mutta miehestä tulee heinäkuussa rajoittamaton vapaa agentti. Tämä tarkoittaa sitä, että tuolloin suomalaishyökkääjällä on mahdollisuus solmia uusi sopimus minkä tahansa NHL-seuran kanssa.

Komarov onkin ehtinyt herättää kiinnostusta jo ympäri NHL:ää.

– Toistaiseksi NHL-tarjouksia ei ole kuulunut. Jos se menee puihin, paluu KHL:ään on todennäköistä. Jatkaminen Dinamossa ei sekään ole loppuun taputeltua, hyökkääjä linjasi.

Katso myös Veikkaussivujen jääkiekon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut