Tässä Leijonien kentälliset - Kaatuuko Kanada ilman Barkovia? | Sotshi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Leijonien valmennusjohto joutui tekemään melkoisia muutoksia ketjukoostumuksiin Aleksander Barkovin loukkaantumisen jälkeen.

Leijonat on sunnuntai-iltana suuren haasteen edessä. Joukkue joutuu haastamaan Kanadan tähtisikermän ilman ykkössentteriään Aleksander Barkovia. Barkov loukkasi jalkaansa aiemmin pelatussa Norja-ottelussa ja joutuu jättämään olympiakisat kokonaan kesken.

Suomen valmennusjohto on nostanut Jarkko Immosen ykkösketjun keskustaan. Vierelleen Immonen saa ykkösketjussa jo aiemmin viihtyneet Mikael Granlundin ja Teemu Selänteen.

– Immonen pelasi vahvan ensimmäisen pelin ja sai onnistumisia. Immonen-Granlund-tutkapari on tuttu ja he tykkäävät pelata yhdessä. Hän voi tuoda ketjuun tasapainoa. Granlundin ja Selänteen hyökkäysosaaminen pitää saada esiin, joten siihen tarvitaan vahva puolustava ja kokonaisvaltainen pelaaja, kommentoi Leijona-valmentaja Lauri Marjamäki Yle Urheilulle.

KHL-hyökkääjä Sakari Salminen seuraa sunnuntaisen ottelun katsomon puolelta. Tämä tarkoittaakin sitä, että Juhamatti Aaltonen tekee paluun Leijonien kokoonpanoon. Suomen maalilla aloittaa Tuukka Rask.

Leijonien kentälliset sunnuntain Kanada-otteluun:

Granlund – Immonen – Selänne
Timonen – Vatanen

Korpikoski – O. Jokinen – Ruutu
Salo – Määttä

J. Jokinen – Kontiola – Aaltonen
Hietanen – Lepistö

Komarov – Lehterä – Pihlström
Väänänen – Kukkonen

Maalilla: Rask (Niemi)

 

Kaiken informaation Sotshin talviolympialaisiin liittyen saat Veikkaussivujen Talviolympialaiset -osiosta! >>>

 

Tsekkaa Veikkaussivujen Vihjeet -sivustolta vedonlyöntivinkki Leijonien Kanada-matsiin sekä moniin muihin pelikohteisiin! >>>


Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut