Leijonien MM-miehitys saamassa tukun huippuvahvistuksia? | Leijonat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/11/2014
Jaa tämä...

Useat huippunimet ovat jo nyt ilmaisseet kiinnostuksensa Minskin MM-kisoja kohtaan.

Kuumimpana nimenä listalle nousee Tampa Bay Lightningin Valtteri Filppula. Ylen haastattelussa tähtisentteri kertoi, että tulee varmasti hyppäämään MM-askiin, mikäli pelit NHL:ssä päättyvät toivottua aikaisemmin. Tällä hetkellä Filppulan joukkue taistelee kuitenkin kotiedusta pudotuspeleihin.

Maalivahtiosastolle Leijoniin ovat tyrkyllä Nashville Predatorsin Pekka Rinne ja Calgary Flamesin Karri Rämö. Molemmat herroista ovat olleet hyvässä iskussa kevättä kohti mentäessä. Erityisesti pitkältä loukkaantumisjaksolta toipunut Rinne on erityisen kiinnostunut kisoista. Kausi kun loppuu suomalaisen osalta lyhyeen eli runkosarjaan.

Päävalmentaja Erkka Westerlund ilmaisi MTV Sportille antamassaan haastattelussa, että yksi todennäköisimmistä kisapelaajista on Buffalo Sabresin puolustajalupaus Rasmus Ristolainen. AHL:ssä kauttaan mahdollisesti jatkava Ristolainen on jo saanut kutsun MM-joukkueen viimeistelyleirille. Westerlund ei ole puolestaan ollut vielä yhteydessä puhvelilauman toiseen suomalaiseen, vaikean kauden pelanneeseen Ville Leinoon.

Kautensa runkosarjaan päättävä Olli Jokinen on suomalaisluotsin mukaan yksi vaihtoehdoista. Ainakaan vielä Jokinen ei ole kieltäytynyt kisoista. Jokisen tavoin olympialaisissa pelannut Jarkko Immonen on sen sijaan liittymässä Leijonien ryhmitykseen.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut