VIDEO: Leijonien pelikirja on Disney -elokuvasta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 16/02/2018
Jaa tämä...

Leijonien jo lähes legendaariset viivelähdöt saavat muissa kiekkomaissa aikaan hymähtelyä ja naurunremakkaa. Ja kyllähän niistä muutama kotimainenkin kiekkoihminen, Esa Tikkanen etunenässä, ovat sanoneet kiukkuisen mielipiteensä.

TSN Hockeyn kommentaattori, entinen NHL-tähti Ray Ferraro sanoi Suomi – Sveitsi -ottelun aikana, että hän ei ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Paitsi elokuvissa – Suomen peli parhaimmillaan Sveitsiä vastaan muistutti Ferraron mukaan Disneyn Mighty Ducks -elokuvan lasten jääkiekkojoukkueen Flying V -kuviota.

Ja kyllähän siinä jotain samaa on, katso vaikka videolta ensin Suomen lähtö omasta päästä kohti Sveitsin maalia ja perään Mighty Ducks -joukkueen lähtö kohti vastustajan päätyä.

Suomen temppu Sveitsiä vastaan oikeastaan toimi. Kun Suomen viisikko lähtee nousemaan ylös, koko Sveitsin viisikko peruttaa epävarmasti taaksepäin ja suomalaiset saavat hyvin kiekon siniviivan yli. Ehkä Lauri Marjamäen kannattaisi ottaa enemmänkin taktisia neuvoja Roope Ankalta, Frozenin Elsalta ja Lumikin Ilkeältä äitipuolelta.

 

 

Hyökkää sinäkin V-tyylillä, lyö vedot  Unibetille!>>