Leijonille painajaismaisia uutisia Pohjois-Amerikasta! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/12/2014
Jaa tämä...

Sotshiin lähtevä Leijona-joukkue saattoi kokea erittäin pahan kolauksen lauantain NHL-kierroksella.

Tampa Bay Lightningin luottopakki Sami Salo loukkaantui lauantaina pelatussa ottelussa Philadelphia Flyersiä vastaan. Konkaripuolustaja jätti ottelun kesken avauserässä saatuaan kiekon nilkkaansa.

Salon vamman vakavuudesta ei ole vielä saatu tarkempaa tietoa. Tampa Bay Tribune -lehden toimittaja Erik Erlendsson visersi kuitenkin Twitterissä, ettei suomalainen pystynyt kävelemään ottelun jälkeen aivan omin voimin.

– Sami Salo kulki ottelun jälkeen kainalosauvoin. Näyttää siltä, että kiekko osui hänen vasempaan nilkkaansa, twiittasi Erlendsson.

Lightning-luotsi Jon Cooper taas oli varsin vähäsanainen ottelun jälkeen.

– Minulla on tapana, etten mene lähellekään lääkäreiden huonetta, ennen kuin tulen median eteen. Sen vuoksi minulla ei ole mitään kerrottavaa teille. Salo sai laukauksen nilkkaansa. Kuka tietää? Se voi olla ruhje tai murtuma. Toivottavasti se on vain ruhje, kommentoi Cooper.

Salo valittiin vastikää Suomen olympiajoukkueeseen Sotshin kisoihin. Konkaripakki on Leijonien ehdoton tukipilari yhdessä Kimmo Timosen kanssa.

Salo ei ole ainut suomalainen huippupelaaja, jonka olympiapaikka näyttää epävarmalta. Myös Wild-kapteeni Mikko Koivu sai aiemmin kiekon jalkaansa. Hänen nilkkansa murtui, eikä ole vielä varmaa, pystyykö mies toipumaan ajoissa olympiakisoihin.

Sotshin kisat starttaavat 26 päivän päästä.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut