LeKi - Jukurit 5.2.2014 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/05/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Jukureiden syösykierre LeKin vieraana?

LeKi – Jukurit, merkki 1, kerroin 2,65 Nordicbet
LeKi – Jukurit ML, merkki 1, kerroin 2,20 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,65 | 4,30 | 2,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa seitsemäntenä oleva Mikkelin Jukurit ui tällä hetkellä todella syvissä vesissä. Jukurit löytyy sarjataulukosta vasta viimeisiltä pudotuspelipaikoilta ja sitä voidaankin pitää vierasjoukkueen kohdalla karmeana pettymyksenä. Materiaaliltaan Jukurit on Mestiksen mittakaavassa äärimmäisen laadukas joukkue, mutta tällä kaudella vierasjoukkueen tekemistä ovat sotkeneet valtavat loukkaantumisongelmat, valmentajavaihdossekoilut sekä kaikki muu mahdollinen sekä mahdoton. Tänään Jukurit matkustaa jääkiekon Mestiksen ottelussa Lempäälään. Vierasjoukkue joutuu vaikeaan testiin, sillä LeKi taistelee tiukasti pääsystä pudotuspeleihin. LeKille jokainen piste on tässä vaiheessa kultaakin kalliimpi, sillä viimeinen pudotuspelipaikka on edelleen saavutettavissa. Kolme edellistä ottelua ovatkin kotijoukkueelle tuottaneet kaksi voittoa, joten lempääläiset ovat matkalla oikeaan suuntaan.

Jukureiden tilanteesta on vaikeaa lähteä hakemaan positiivisiä asioita, sillä vierasjoukkueen pelaaminen on muuttunut jonkinlaiseksi kierteeksi. Tällä hetkellä Jukureiden laivalla ei ole lainkaan kapteenia eli suomeksi sanottuna vierasjoukkueen tekemisen taso ei ole missään tapauksessa sillä tasolla millä sen pitäisi olla. Edelliset viisi ottelua ovat Jukureille tuottaneet yhtä monta tappiota. Jukureiden sekasorto lähti liikenteeseen valmentajanvaihdossotkuista, kun Jarno Pikkaraisen epäiltiin lyöneen Jukureiden pelaajaa paikallisessa yökerhossa. On turhaa lähteä edes miettimään, että mikä edellä mainitussa on faktaa ja mikä ei. Faktaa on kuitenkin se, että Jukureiden uusi päävalmentaja, Antti Pennanen ei ole saanut juurikaan positiivisiä asioita vierasjoukkueessa aikaan. Edellisen kerran Jukurit on saanut vierasotteluissaan edes yhden pisteen viime vuonna kamppailussa Jokipoikia vastaan.

Jukurit joutuu lähtemään tähänkin otteluun pahasti vajaamiehisenä. Vihjeen alussahan mainittiinkin jo siitä, että Jukurit on kauden aikana kärsinyt merkittävistä loukkaantumisongelmista ja sama tilanne vierasjoukkueen kohdalla jatkuu myös tässä ottelussa. Sivussa Jukureiden vahvuudesta ovat esimerkiksi Toni Hyvärinen, Pasi Järvinen sekä Juho-Petteri Purolinna. Nyt jos koska LeKille avautuu siispä erinomainen mahdollisuus Jukureiden kaatamiseksi. Paperilla katsottuna LeKi ei luonnollisestikaan ole vierasjoukkueen tasoa, mutta mikkeliläisten tilanne on niin sekava, että tällä kerroinasettelulla LeKi saadaan väkisinkin pelikelpoiseksi kohteeksi. LeKi on joukkueista paremmassa pelivireessä sekä kotiedun lisäksi lempääläiset omaavat myös valtavaa pistetarvetta. LeKi nostetaan näin ollen yllätysvalintana vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas