LeKi - Sport 6.12.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2013
Jaa tämä...

Nappaako Sport täydet pisteet LeKin vieraana?

LeKi – Sport, merkki 2, kerroin 1,90 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,85 | 4,55 | 1,90 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Mestiksessä pelataan tänään useampikin ottelu Suomen itsenäisyyden kunniaksi, Lempäälässä yhteen iskevät LeKi sekä Vaasasta vieraaksi saapuva Sport. Sarjataulukossa LeKi on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Sport löytyy toiselta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa Sportin eduksi kolmetoista pistettä. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Sport. Kaiken kaikkiaan Sportin avulla vedonlyöjät ovat tällä kaudella pystyneet tekemään hyvin voittoa. Varsinaisella peliajalla Sport on saalistanut peräti neljätoista voittoa ja se onkin itseasiassa toiseksi eniten heti Keski-Uusimaan jälkeen.  

Sport mätti viime kierroksella maaleja suhteellisen kovalla tasolla, sillä vaasalaisryhmä murskasi kotonaan Peliitat vaatimattomasti 9-3 maalein! Neljä edellistä ottelua ovat muutenkin tuoneet Sportille kolme voittoa. Sport on materiaaliltaan ehdottomasti Mestiksen kärkijoukkueita, joten siinä mielessä hieno pelivire ei tule kenellekään varmasti yllätyksenä. Peliittoja vastaan ottelu ratkesi toisen erän alussa, joten siinä mielessä Sport on pystynyt valmistautumaan hyvin tähän otteluun. Hieno asia Sportin kannalta oli Peliittoja vastaan se, että onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Sport on myös nimenomaan edellisissä vierasotteluissa pelannut erittäin tasokasta jääkiekkoa ja sitä kautta viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet vaasalaisille viisi voittoa.

Sportilla on muutamia huipputason yksilöitä, joiden nimet on nyt syytä nostaa esiin. Ensinnäkin Samuli Kivimäki tulee tekemään tänään paluun Sportin kokoonpanoon. Samuli Kivimäki on varmasti enemmän kuin nälkäinen pöllyttämään LeKin verkkoja. Toinen tärkeä pelaaja Sportille on ollut ja tulee olemaan Lassi Kokkala, sillä viimeisellä vieraskiertueella kuusi pistettä on vähintäänkin erinomainen suoritus. LeKi on kylläkin vahva kotijoukkue eikä tule tänään nahkaansa helpolla myymään, mutta valitettavasti LeKin peliesitykset eivät ole missään vaiheessa päätä huimanneet. LeKin tilannetta ei myöskään auta se, että kokoonpano muuttuu illasta toiseen. Esimerkiksi Mikko Heiskanen on siirtynyt KeuPan kokoonpanoon. LeKin Daniel Corso on tietenkin suurennuslasin alla, mutta kysytään suoraan, että onko supertähden motivaatio kohdallaan? Siinäpä kysymys. Sport on vieraissakin selkeä ennakkosuosikki.

Veikkaussivut | Tuomas