LeKi - TuTo 16.10.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

LeKi haastaa Mestiksen kärkikamppailussa TuTon.

LeKi – TuTo, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,39 | 4,45 | 2,19 

 

 

Jääkiekon Mestiksen kierroksen huippuottelussa TuTo matkustaa testaamaan Lempäälään LeKin päivän vireen. Sarjataulukossa tällä hetkellä LeKi on kuudentena, kun taas TuTo johtaa Mestiksen sarjataulukkoa ennen toisena olevaa Sportia. Edellisellä kierroksella Hokki voitti kotonaan LeKin 4-2 maalein, TuTolla puolestaan on alla 4-1 lukemin voitto KooKoota vastaan. Molemmat joukkueet ovat pelanneet läpi kauden runsasmaalisia otteluita. Esimerkiksi TuTo on viimeistellyt lähes neljäkymmentä maalia, mutta toisaalta montaa maalia samasta määrästä ei puutu myöskään LeKiltä. Lempääläisryhmä on pelannut kotonaan tähän mennessä vasta neljä ottelua, mutta sentään LeKi on tehnyt näissä otteluissa maaleja neljän keskiarvolla.

LeKin puolustus ei vakuuttanut lainkaan edellisellä kierroksella Hokin vieraana, mutta toisaalta LeKin otteluohjelma on ollut myöskin äärimmäisen haastava! LeKin viime aikaiset vastustajat ovat olleet Jokipojat, Sport sekä Jukurit. Itseasiassa Lekihän haastoi kotonaan Jukurit huippuottelussa erinomaisesti häviten jatkoerässä lopulta 4-5 maalein. LeKillä on joka tapauksessa kotonaan näyttöhalut varmasti kunnossa, sillä LeKi hävisi viimeksi kotonaan Sportia vastaan 2-4 numeroin. On tosissaan kuitenkin muistettava, että otteluohjelma on ollut niin haastava, että ei olekaan yllätys pisteiden vähäisyys.

LeKin viidestä edellisestä ottelusta peräti neljä on päättynyt yli 5,5 maalimäärään. Samaa voidaan sanoa myös TuTon tilanteesta, sillä vierasjoukkue on ollut samalla tavalla runsasmaalinen joukkue. TuTon viime otteluissa maaleja ollaan nähty erinomaiseen tahtiin. Tommi Virtanen aloitti TuTon maalilla kauden erittäin haparoivasti, mutta nyt Virtanen on päässyt jo parempaan vireeseen. Lähtökohtaisesti LeKin kotietu tekee tästä kamppailusta mielenkiintoisen. LeKi tulee saamaan muutaman avun Ilvekseltä tähän otteluun, sillä Atte Pentikäinen sekä Antti Hölli pukevat LeKi -paidan päälleen. Joukkueiden aikaisemmat keskinäiset kohtaamiset ovat olleet sen verran tapahtumarikkaita, että napataan mukaan vetokupongille jälleen yli 5,5 maalia.

Veikkaussivut | Tuomas