VIDEO: SM-liigaseuralle ilouutinen - Lennart Petrell palaa Helsinkiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Punapaidat vahvistuvat kovan luokan hankinnalla.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava HIFK vahvistuu mieluisella pelaajalla, kun Lennart Petrell palaa helsinkiläisseuran kokoonpanoon. Hän solmi punaisten kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen. Hyökkääjä pelasi viimeiset kaksi kautta Ruotsin pääsarjassa Luulajassa.

– Olin talvella käymässä Suomessa ja kävin peleissä. Silloin syttyi ajatus siitä, että voisi olla hienoa palata, Petrell totesi Iltasanomille.

Petrell on tuttu hahmo HIFK:lle, sillä hyökkääjä on pelannut kahdesti aiemmin helsinkiläisseuran vahvuudessa. Hän debytoi pudotuspeleissä kaudella 2003–04 ja otti vakituisen paikan ryhmässä seuraavalla kaudella.

– Kevään mittaan tunsin yhä voimakkaammin, että halusin palata. Ja HIFK on se seura, jossa haluan Suomessa pelata, hyökkääjä jatkoi.

Petrellin pelityyli tekivät hänestä suosikin kannattajien näkökulmasta. Parhaalla kaudellaan hyökkääjä teki 19 maalia runkosarjassa ja hän teki myös pudotuspeleissä seitsemän maalia, kun HIFK juhli Suomen mestaruutta.

Petrell kärsi päättyneellä kaudella uransa ensimmäisen pahemman loukkaantumisen. Hän oli lonkkavaivan takia sivussa kolme kuukautta, mutta hyökkääjä vakuuttaa olevansa tällä hetkellä jälleen kunnossa.

– Tietysti asiaan voi vaikuttaa se, että olin keväällä kolme kuukautta sivussa ja palasin vasta pudotuspeleihin, mutten muista, koska olisin tuntenut oloni näin hyväksi kauden jälkeen, Petrell päätti.

 

MM-kisoissa pelataan perjantaina neljä ottelua. Yksi päivän mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään, kun Tshekki ja Kazakstan iskevät yhteen. Suomen seuraava kamppailu on puolestaan vuorossa huomenna.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lähde: Iltasanomat

Lue myös:
Hallitsevan Suomen mestarin kokoonpano alkaa muotoutua
VIDEO: Brock Nelson vahvistaa USA:n MM-joukkuetta

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa