VIDEO: Leijonat saamassa NHL-tähden MM-kisoihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 04/11/2016
Jaa tämä...

Leijonat ovat saamassa MM-kisoihin kovan luokan vahvistuksen.

Jääkiekon MM-kisoihin valmistautuva Suomi on saamassa kovan luokan vahvistuksen, sillä Toronto Maple Leafsin suomalaishyökkääjä Leo Komarov on tulossa vahvistamaan Suomen maajoukkuetta.

Komarov, joka kuului tälläkin kaudella NHL:ssä Toronto Maple Leafsin avainhyökkääjiin, kertoi Ilta-Sanomille halustaan lähteä Venäjälle.

– Olen valmis lähtemään kisoihin. Toronton päässä asiat on jo sovittu niin, että pystyn lähtemään, Komarov totesi.

– Jos vain he huolivat minut sinne, niin lähden. Katsotaan nyt, että tuleeko soittoa. Huomenna en ihan vielä kuitenkaan jaksa lähteä täältä, hän jatkoi.

Komarov lienee pelikunnossa, vaikka hän kärsi alavartalovammasta runkosarjan loppupuolella. Komarov palasi kaukaloon runkosarjan viimeisellä kierroksella, koska hän halusi saada pelituntumaa ennen MM-kisoja.

– Näin sen ajattelin. Piti katsoa, että kestääkö paikat. Ihan hyvin meni, vaikka vielä on vähän hakemista pelituntuman kanssa. Sain vain muutaman kunnon treenin alle neljän viikon aikana.

Komaroville Suomen MM-joukkueessa pelaaminen on tuttua, sillä hyökkääjä on pelannut aiemmin kuudessa MM-turnauksessa ja lisäksi Sotshin olympialaisissa.

 

SM-liigassa pelataan tänään semifinaaleiden kuudennet osaottelut, kun Tampereella yhteen iskevät Tappara ja Kärpät sekä Jyväskylässä paremmuudestaan taistelevat JYP ja HIFK.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Iltasanomat

Lue myös:
VIDEO: Nyt se on varmaa – venäläistähti palaa KHL:ään
Sport vahvistuu kokeneella hyökkääjällä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa